Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925798

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Advocatenkantoor Jef Vermassen vangt bot bij Vrederechter in Deinze.
26 augustus 2020
Utopisch verzoekschrift werd door Vrederechter afgewezen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.938.400
Deinze 26 augustus 2020.

Voor de zoveelste keer mocht advocaat en mediaman Jef Vermassen bij de televisie -VTM- over een zaak komen praten die hij eerder met zijn cliŽnt over de "YouTube oorlog" had besproken. De vraag is of de advocaat, zoals dat is voorzien in artikel 19 van de deontologie van de advocaten, over de inhoud van de gesprekken met zijn cliŽnt wel uitspraken voor de camera mag doen? Het bij herhaling in de media mogen optreden, heeft Jef Vermassen zeker geen windeieren gelegd, zijn erelonen zijn dan ook navenant / gÍnant geworden. 

Kostelijke utopie.

Met een schrijven van 12 augustus 2020 kondigt Advocatenkantoor Jef Vermassen & Partners aan dat een zaak, eerder ingeleid bij verzoekschrift, op 25 augustus 2020 tijdens die inleidingszitting zal behandeld worden. In de door Vermassen onderschreven brief staat triomfantelijk " .. ik houd eraan u te melden dat ik thans vanwege de griffie van de vrederechter van het kanton Deinze mocht vernemen dat deze zaak behandeld zal worden op de zitting van dinsdag 25 augustus 2020 om 9.00 uur.. ", einde citaat. Dat briefje blijkt voor de cliŽnt van Vermassen een kostelijke utopie te zijn geweest.

Niet alleen niet in staat.

De advocaat die Jef Vermassen & Partners naar die zitting stuurde was om te beginnen al een kwartier te laat. De Vrederechter maakte meester Muylle duidelijk dat er een beroep lopende was en dus op dit moment niets kon ondernemen, Meester Muylle, loco Jef Vermassen -het uithangbord,red-  antwoordde: " dat hadden we al verwacht ". Dat is wel een heel andere attitude dan de brief van 12 augustus 2020 door Vermassen zelf  onderschreven.

Niet meer bevoegd.

Aangezien er tegen een eerder vonnis van de Vrederechter van Deinze in dezelfde zaak, beroep werd aangetekend, is die zaak door een hogere rechtbank aan de eerste Rechter onttrokken vanwege de "Devolutieve werking van het beroep" en dus kan de eerste Rechter niet meer oordelen over de zaak. Advocatenkantoor Jef Vermassen speelt met de portemonnee van zijn cliŽnt een spelletje dat hij hier in eerste instantie verloor.   

Wordt asap nog vervolgd, we zijn de gazet niet en we worden ook niet, zoals de klassieke pers door de Vlaamse Overheid financieel gesteund.  

Artikel 08-20-7794
Geplaatst: 14:32 26/08/2020

Redactie Morsum Magnificat ģ Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 05 september 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ģ - Alle rechten voorbehouden.