Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929043





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Oorlog tussen Advocaten en Morsum Magnificat
11 augustus 2007
Morsum Magnificat onder vuur door de Advocatuur.


Bezoekers website Mosrum Magnificat : 299.600
Betekom 11 augustus 2007

Advocaten maken uw zakken leeg !
 
Het is een publiek geheim dat advocaten het gemunt hebben op uw portemonnee, als u veel geld heeft, kan alles, heeft u geen geld dan verliest ge meestal het geding en " Klasse Justitie " bestaat ?cht. en de "zaken" worden in de wandelgangen tussen Advocaten "geregeld".
 
Morsum Magnificat komt op voor de zwakkeren.
In tegenstelling tot de abonnees van MM weten veel te weinig bezoekers van de website, dat Morsum Magnificat het bijna in alle gevallen opneemt voor de zwakke en minder kapitaalkrachtige burgers.
In tegenstelling tot politici, gaat het bij Morsum Magnificat niet eens om dienstbetoon, ergo, in evenveel gevallen doet Morsum Magnificat het belangeloos, we worden dus voor onze inzet niet eens vergoed !

Doorn in het oog van de advocaten.
We hebben informatie dat diverse advocaten het op ons gemunt hebben, zitten te loeren om ons te kunnen "Pakken" ! In Morsum Magnificat brengen we twee voorbeelden, een advocaat van de Leuvense balie bedreigde de hoofdredacteur van Morsum Magnificat zelfs in het openbaar in de Leuvense gerechtsgebouw, diverse advocaten waren daar getuigen van !

Niet pleiten.
Morsum Magnificat wil iedereen die technische problemen ondervindt, met raad en daad bijstaan en dat zint de advocaten niet, eveneens een Leuvens advocaat PB verzette zich recent tegen het "technisch" bijstaan van een gedupeerde voor de Vrederechter te Leuven (zie artikel in MM 145) ! We worden aldus als geducht concurrent van de Advocaten aanzien !

E?n pot nat.
Toen Advocaat PB snakte naar een tegenstreeven die het "vals spel" meespeelt, er een Advocaat werd aangesteld, was het hek van de dam en alles werd tussen de twee Advocaten (tot groot ongenoegen van de cli?nt) geregeld ! 
Wolven buiten mekaar in het bos niet, 't is immers ??n pot nat, de zaken worden tussen de Advocaten in de wandelgangen geregeld en wie het meeste geld heeft, wint !

Bedreigingen...
"Als ge die foto durft publiceren zal ik u in in de grond boren" zei een Advocaat tegen de hoofdredacteur van Morsum Magnificat omdat deze van hem en een confrater (O.B. van de Balie van Brussel) in het justitiepaleis te Leuven een foto nam ....

Hoofdredacteur Morsum Magnificat : 16 jaar voor "Nul" euro.
Een Advocaat maakt gedurende 16 gebruik van de "Goodwill" en de technische kennis van de hoofdredacteur van MM, anderzijds diende de hoofdredacteur van MM (weliswaar in een andere hoedanigheid) meer dan 11.000 euro aan de Advocaat te betalen .....  Advocaten zijn net als de justitie gewend om met twee maten en twee gewichten te werken ....
U leest het eveneens in Morsum Magnificat 144. 
 
Meer én de foto in Morsum Magnificat 145.
 Informatie over Morsum Magnificat via

www.morse-press.be  of   
 
Laatste update ( 10 januari 2012 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.