Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925800

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Coronacircus: De kruik gaat zo lang te water tot ze barst, komt er nog een opstand?
20 augustus 2020
Prof. Jean-Luc Gala vindt het opleggen van strenge coronamaatregelen onzin. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.927.600
Brussel 20 augustus 2020.

Niet reguliere media in Nederland verspreiden flyers 

Deze morgen werd in het Radio 1 programma 'De ochtend', het hoofd van het Brusselse Saint-Luc ziekenhuis, Professor Jean-Luc Gala, aan het woord gelaten en deze was niet mals voor de virologen die de politici adviseren. Eindelijk na diverse voorbeelden in Nedernland, nu ook in België stevige kritiek. de klassieke pers financieel flink gesteund door Bill & Melinda Gates Foundation blijven in het garreel lopen, hopelijk wordt de positie van de kritische, maar helaas veel kleinere media, zoals deze redactie sterker en gaan de ogen van het volk toch open. In Nederland was er vandaag een protestactie in Den Haag waar de politie hard is opgetreden comsensetv en ninefornuws brengen beelden van het gewelddadig optreden van de politie in Nerderland, hoe lang denken de overheden dat het volk deze onderdrukking nog zal verdragen?

Onzin.

Volgens de professor is het opleggen van strenge corona maatregelen onzin omdat ze hun doel volledig voorbijschieten en de economie nodeloos kapotmaken. In zijn ziekenhuis ziet hij helemaal geen tweede corona golf, het aantal corona patiënten neemt er niet toe en op de Intensive Care is de toestand kalm. Wat hij wel ziet is dat zowel het aantal zelfdodingen als het angstniveau toeneemt. 

Brussel brandt.

De professor stelt onomwonden dat de adviserende virologen de corona cijfers verkeerd interpreteren en doorslaan in hun adviezen aan de politici. De media schrijven dat er ‘in Brussel een groot probleem is met de besmettingscijfers’. Gala: “We lezen in de Vlaamse pers dat Brussel brandt, maar we zien dat in het ziekenhuis Saint-Luc niet. Schandalig is dat"

Slechts meer positieve testen.

Wel zijn er meer positieve testen, maar dat heeft, volgens Gala, geen impact op het aantal ziekenhuisopnames en de sterftecijfers. Die indicatoren zijn goed. Volgens de professor is het nemen van Nationale maatregelen op basis van die cijfers totaal verkeerd: “We vernietigen de economie door dat te doen.”

Marc Van Ranst.

Gala merkte fijntjes op dat hij niet of amper gehoord werd door de politiek, terwijl de virologen een grote invloed hebben. Hij haalde, zonder hem bij naam te noemen, fel uit naar Marc Van Ranst. “Sommige wetenschappers hebben een groot gewicht met hun dreigende manier van werken, in die mate dat politici er niet tegenin durven te gaan. Schandalig is dat en onaanvaardbaar omdat we spelen met mensenlevens.”    

Artikel 08-20-7784
Geplaatst 18:38 20/08/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 20 augustus 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.