Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925801





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk: Weer chaos aan spoorwegovergang Mechelbaan.
17 augustus 2020
Goederentrein met gevaarlijke stoffen richting Duitsland met rem problemen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.922.800
Begijnendijk 17 augustus 2020.

Deze namiddag is een goederentrein die van Antwerpen onderweg was naar Duitsland, met rem problemen ter hoogte van de overgang aan de Haltestraat in Begijnendijk dienen te stoppen. Blijkbaar was het de eerste container achter de locomotief. "Het was geen treinstel van ons", zegt Thomas Baeken, woordvoerder van Infrabel, "wellicht is men de mechanische rem vergeten open te zetten, gevolg oververhitting en brand. De brandweer had de brand snel geblust maar diende nog geruime tijd ter plaatse te blijven om de zaken af te koelen".

De brandweer.

De Haltestraat werd afgesloten, de sporen oversteken lukte daar niet, de brandweer van de Hulpverleningszone Oost plaatste op haar facebook foto's van de interventie, immers zij zijn er vlak bij, de vraag is, of zij door de belastingbetaler betaald worden om als een "gazet" te fungeren, foto's maken zoals zij die nemen is voor fotografen niet mogelijk, de brandweer maakt duidelijk misbruik. De brandweer bestempelt het gevaarlijke goedje op haar website als koolwaterstof, maar die zijn er verschillende, zij hadden het UN nummer dienen te vermelden, dan hadden we over die stof veel meer kunnen weten, vooral de wijze waarop men die ADR producten, ingeval van problemen, moet aanpakken. 

ROB-TV - rode pijl - negeerde de slagbomen.

Cowboys van ROB-TV


Lees het volledige artikel in MM-283-06 van 26 januari 2019. 

ROB-TV negeert de slagbomen.

Aan de Mechelbaan was het weer een chaos, auto's reden met bosjes door de gesloten slagbomen, de politie is veel te laat toegekomen en in de plaats van de Mechelbaan ter hoogte van de Kasteelstraat af te sluiten, staan ze vlak vóór de gesloten overweg zodat de gestrande automobilisten rechtsomkeer dienen te maken. De grote -?- ROB-tv slalomde tussen de slagbomen. Mogen zij dat dan wel? Het is niet de eerste keer dat Morsum Magnificat onveilig werken van ROB-TV in de kijker zet. Als je als pers voldoende de hielen van de politiek likt, mag je veel meer dan Morsum Magnificat die de politiek niet spaart.  

Politie BRT had de Mechelbaan ter hoogte van de Kasteelstraat kunnen afsluiten. 

Meer volgt niet we zijn de gazet niet.

Artikel 08-20-7779
Geplaatst: 20:39 17/08/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.