Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925807

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Politie BRT : Inspecteur Frank C. al veel langer in beeld bij Morsum Magnificat-update1
15 juli 2020
Als de rotte appels bij de politie er uit moeten dan moet het politiek gezag erover ophouden. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.856.500
Tremelo 15 juli 2020.

-- Update 1

Er is veel meer aan de hand.

De grote gazet kopt op 14 juli 2020 " geef hem alcohol en het loopt fout ", in juristentaal zouden advocaten zoiets stemmingmakerij noemen. Maar ook als Frank niet te veel alcohol heeft genuttigd, loopt het met hem als 'flik" op diverse items mis, Frank werpt al heel lang een smet op het politiekorps van de BRT -Begijnendijk, Rotselaar en Tremelo-, maar werd, vreemd genoeg en met alle gevolgen van dien voor de geloofwaardigheid van de politie in het algemeen en bij de BRT in het bijzonder, de hand boven het hoofd gehouden. Al in september 2016 heeft Morsum Magnificat enkele feiten die als politieman niet door de beugel kunnen, aan de AIG gemeld, zelfs het parket in Leuven was op de hoogte, maar "parket" is een vloer waarop gewerkt wordt. Frank ging ook graag met "zakenmensen" -wat hij naast politieman óók is- op stap, bijvoorbeeld naar de Carré in Willebroek. Frank deed tegenover die zakenmensen uitspraken over drugshandel die goed opbrengt en dat hij, als hij geen politieman was geweest, daar ook wel zou willen in handelen. 

Ongeval.

Terugkerende van een feestje bij Sven Nys reed Frank in het holst van de nacht op het kruispunt van de Baalsebaan en de Grote Bollostraat pardoes door de omheining van een bouwwerf. Het moet blijken dat zijn ex, Hilde die ook bij de politie van Tremelo is, toen dienst had zodat de zaak volgens meer dan één bron, in de prullenmand terecht kwam, dat is niet het énige, ook zijn zoon zou in hetzelfde bedje ziek zijn. De schade aan de auto's werd telkens hersteld door Filip D. die dan ook voor de politie van de BRT, tot groot ongenoegen van enkele depannagediensten uit de omgeving, exclusief bij ongevallen de wrakken mocht wegslepen. Die takelwagen was op de koop technisch niet in orde.  

De korpschef.

Over de korpschef van de BRT, Patrick Truyens, is er over kroegenbezoek ook genoeg bekend. Morsum Magnificat heeft daarover heel wat anonieme brieven ontvangen voor feiten die bevestigd werden, onder meer betrapt aan café Kalessa in Betekom en heibel in café Coconut in Tremelo. Ook met tickets van Rock Werchter is er meer dan genoeg geknoeid, maar dan niet alleen door de politie van de BRT, ook Haacht gaat daar niet vrijuit. 

Parket.

Feit is ook dat het parket in Leuven op de hoogte was van veel feiten gepleegd door Frank en Patrick, maar de kop in het zand stak. Men mag niet vergeten dat de politie in opdracht werkt van de parketten zodat het dus niet moeilijk is dat échte flikken stuk voor stuk gefrustreerd zijn over de handel en wandel van burgemeesters en de intrieste werking van de parketten.

Welke job?

Tijdens de debatten heeft de advocaat van Frank gepleit voor de job van Frank als politie- inspecteur, maar Frank is ook een zakenman en al jaren zaakvoerder van een frituur in Baal, hij heeft dus een job en zo'n feitelijke crimineel hoort niet thuis bij de politie, de rotte appels moeten er uit zei Catherina De Bolle destijds aan deze redactie. Nu is ze weg in België en baas bij Europol in Den Haag. De PZ BRT heeft ook nooit een antwoord geformuleerd op een vraag van Morsum Magnificat of Frank C, zoals vooerzien in artikel 134 van de Wet van 7 december 1998 een toelating heeft verkregen die beroepsverenigbaarheden toelaten, maar ook het politiecollege heeft hier boter op haar hoofd, een ziekte die in België overal welig tiert.

-- einde update 1   
9:43 17/07/2020

In september 2016 brachten we in Morsum Magnificat -MM-254-03- een artikel over een in Duitsland -Mülheim- aangekochte en in België ingevoerde Audi TT, dat gebeurde door de goede vriend van Frank C., een politie-inspecteur van de PZ BRT waarvan de Korpschef Patrick Truyens evenmin onbesproken is. Morsum Magnificat kreeg over korpschef Truyens anonieme brieven die aan het Comité P werden overgemaakt, maar dat heeft niets van doen met die Audi. Wat betreft niet onbesproken korpschefs -lees politici in uniform- bij de politie zijn er hier bij deze redactie wel enkele bekend, zoals Herselt, Genk, Hasselt, allemaal niet fraai voor het beeld van de politie. Met de invoer van die Audi TT in België werd er, om BTW te ontduiken, geknoeid met de kilometerteller. Frank C. een politie-drugs inspecteur bij de PZ BRT die bij de aankoop bij Autohuis Best in Mülheim aanwezig was -foto in ons bezit-, kon niet anders dan op de hoogte zijn van de fraude. Maar er was veel meer rond deze inspecteur die zich volgens de grote gazet voor de Correctionele rechtbank voor diverse feiten diende te verantwoorden, de zoveelste rotte appel bij de politie. 

Sommige journalisten zoals de hoofdredacteur van Morsum Magnificat zijn redelijk gevaarlijk voor de politie! Dat zegt Frank C, politie- inspecteur -drugs- van de PZ BRT die zijn vriend ML waarschuwde .... De volledige chat is uiteraard in ons bezit.

Veel meer aan de hand, Morsum Magnificat legt het bloot.

De grote gazet bracht op 09 oktober 2019 al een artikel over Frank, maar Morsum Magnificat had op 26 september 2016 al één en ander over de politie-inspecteur Frank aan de AIG overgemaakt, zelfs het parket in Leuven was toen al op de hoogte, maar ondertussen kon de politie-inspecteur zijn gangen blijven gaan. Frank had het door dat de hoofdredacteur voor sjarels zoals hij, gevaarlijk is, hij stuurde op 26 januari 2016 informatie naar zijn goede vriend die hij als politie niet mocht doorgeven, daarom waarschuwde Frank zijn goede vriend voor de hoofdredacteur van Morsum Magnificat als redelijk gevaarlijk -inzet- .  

Cathérina De Bolle aan Morsum Magnificat " De rotte appels moeten er uit ".

Meer volgt in MM maar kan nog even duren, we zijn de gazet niet en worden ook niet financieel gesteund.

Artikel 07-20-7741
Geplaatst: 20:01 15/07/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 17 juli 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.