Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929043





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
TV VLAANDEREN Gaat alvast website aanpassen
09 augustus 2007
Einde dit jaar volgt een nieuwe campagne en voorwaarden.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 298.000
Betekom / Volvoorde 8 augustus 2007
 
Nadat de Economische Inspectie onlangs bij TV VLAANDEREN op bezoek ging, werden we door de persdienst van TV VLAANDEREN (Ilse Lambrechts) gecontacteerd, maar de gesprekken vlotten niet echt, Morsum Magnificat kan je niet op gelijke voet met de klassieke pers behandelen, de hoofdredacteur van MM heeft zelf een technische opleiding en meer dan 35 jaar ervaring in o.a. satellietcommunicatie.
 
Publiciteit bijsturen.
Op 7 augustus worden we gecontacteerd door Kurt Pauwels en de standpunten worden wederzijds uiteengezet, Directeur Kurt begrijpt tenminste de  zienswijze van Morsum Magnificat en kan die (indien hij als Directeur nog enige geloofwaardigheid heeft) niet tegenspreken.
Kurt Pauwels vertrouwt ons "Off the record" toe, dat TV VLAANDEREN tegen einde van dit jaar nieuwe voorwaarden vor het afsluiten van een abonnement gaat bekend maken die de koper ook meer garantie zal geven.
 
Minstens : Vrij zicht op het zuiden.
Morsum Magnificat stelt, dat TV VLAANDEREN tenminste aan haar boodschap "Altijd en overal" ook "?n vrij zicht op zuid" moet bijvoegen.  KURT PAUWELS ziet dat wel zitten, maar voegt eraan toe, dat zij met hun nieuwe campagne ook nog een andere zekerheid aan hun potenti?le klanten gaan meegeven, zodat de drempel van de onzekerheid wordt weggenomen !
 
Handig.
TV VLAANDEREN Heeft dat probleem van de volgens Morsum Magnificat misleidende reclame nu toch bekeken en geven toe, dat "zicht op het zuiden" dient vermeld te worden (dankzij Morsum Magnificat), op die manier verliezen ze hun gezicht t.o.v. de Economische Inspectie door e.e.a. te ontkennen dan ook niet.
 
Goed product.
Morsum Magnificat heeft altijd al gezegd, dat TV VLAANDEREN een zeer goed product is en een gedegen concurrent voor alle andere kabelsystemen, communicatie via Satelliet is immers d? toekomst, communicatie via kabel is ten dode opgeschreven wegens t? veel problemen met ondergrondse en bovengrondse kabels.
 
Politiek.
Wij hebben TV VLAANDEREN wel met de vinger gewezen omdat ze er veel te weinig in slagen om naar voorbeeld van de politieke zakkenroller van Telenet (Duco Sickinghe) geld van de politici los te peuteren, Telenet is niet alleen in 1994 door de politiek boven de doopvont gehouden (Van Den Brande) , maar sindsdien ook altijd door de politiek (?n de KBC) gesteund.
Aan die politieke gatlikpraktijken kan TV VLAANDEREN een dikke punt zuigen en dat is hun probleem, TV VLAANDEREN moet absoluut m??r abonnees krijgen, zoniet kunnen ze niet blijven bestaan.
 
Morsum Magnificat.
Erik Verbeeck ? dit artikel valt onder de  www.presscopyrights.be
 
meer in Morsum Magnificat 145 - abonnementen voor MM via
www.morse-press.be  of    
 
Laatste update ( 09 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.