Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929043





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Reacties van abonnees en lezers van Morsum Magnificat.
09 augustus 2007
Bezoekersaantal permanent boven de 1000 per dag.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 297.400
Betekom 09 augustus 2007.
 
Jawel, de belangstelling voor Morsum Magnificat blijft stijgen, zo komt het bezoekersaantal op onze website nooit meer onder de duizend paginabezoekers per dag, bovendien bekijkt iedere bezoeker gemiddeld 4,70 pagina's, deze week halen we de 300.000 bezoekers !
 
 
Blijf ons informeren !
Dagelijks ontvangen we steun, medeleven en reacties van burgers die het oneerlijke van ons systeem en de profiteurs meer dan beu zijn, ook het aantal informanten neemt  toe.
Aarzel niet om ons mistoestanden te melden die u zelf om ??n of andere reden niet kan, mag of durft aanklagen, wij garanderen u bronbescherming en dat is bij wet geregeld.

Reactie van een lezer omtrent laagspanningsnetten :
hallo erik
 met deze laat 'k het je weten,dat er sinds jullie artikels indertijd rond de spanningsproblemen toen
 in de .......traat te ...... ,er ondertussen al een pak straten te ...... het oude bovengrondse luchtnet gesaneerd is en wordt naar alu bundel gekoppeld
 blijkbaar,maar het kan toeval zijn ook,is er sinds het aantreden van het nieuwe gemeentebestuur (KDG) , een positieve kenterring aan de gang en zitten ze blijkbaar,de oude troep eens deftig op te kuisen.  Reeds gesaneerde stukken, ..... straat , ..... straat, ...... straat etc
 aan gang gaande saneringen, stuk van ......straat, ..... hoek en ...... loopt ook een stuk in zele verder  aanemers maes / verstraete
Naam en adres op de redactie bekend.

Reactie van een werknemer van PBE:
Ze hebben bij ons nogal wat last van U, onlangs kwam de arbeidsinspectie op bezoek, maar de heupgordels worden toch nog altijd gebruikt !
Pas op want men loert om u te pakken en ge weet toch dat advocaten samenspannen.
Persoon gekend (plus naam en asres van de getuige van die uistspraken).
 
Reactie van een andere VJV journalist (8 augustus) :
 
.....  Benieuwd wat er eventueel op jouw of mijn borst ooit zal liggen als ze ons van kant maken (ik heb daar wellicht minder angst tegenover dan jij want ik heb al redelijk wat doodsbedreigingen achter de rug en gaf telkenmale gewoon de details door aan de recherche voor het geval die bedreigingen gingen uitgevoerd worden, wat tot op heden nooit gebeurde; als journalist weet je wellicht dat de echte bedreiging van moord bijna altijd komt door iemand die zo slim is niet de andere te bedreigen maar meteen te handelen of, erger, te laten handelen door een huurmoordenaar, bepaalde Bulgaren vragen nu al minder dan 1000 EUR voor een professionele moord).
En veel meer ...
Naam en adres op de redactie bekend.
 
 Reactie van een andere abonnee / lezer die ons op 9 augustus 2007 weer mistoestanden signaleert :
 
.....  Eind deze week vertrek ik met vakantie tot einde van de maand. Als er nog ontwikkelingen of vragen zijn i.v.m. de zaak van de XXXX , dan moet je het nu laten weten, of wachten tot begin september  .......  Doe zo verder?
Naam en adres op de redactie bekend.
 
Anoniem.
Er zijn ook lafaards die anonieme berichten sturen, die vinden stuk voor stuk hun oorsprong in aanvallen op de persvrijheid, de berichtgeving en de acties die vanuit andere diensten daarop volgen raken "Heillige Huisjes". We zijn zoals een abonnee / lezer ons schrijft, dus goed bezig.

Redactie Morsum Magnificat.
Erik Verbeeck.
Onafhankelijk freelance onderzoeksjournalist
(Lid van de VJV <Vlaamse Journalisten Vereniging en van de Unie van de uitgevers van de Periodieke Pers -UPP <morse-press>.
 
Laatste update ( 10 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.