Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925811





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belangers lopen steeds meer naast hun schoenen.
21 juni 2020
Vele aanwervingen moet knowhow van het Vlaams Belang opkrikken.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.815.400
Brussel 21 juni 2020.

De heisa rond de passage van een mail aan de Vrt heeft vandaag 21 juni voor een pinnig artikel in Doorbraak gezorgd, dit medium is doorgaans toch Vlaams Belang gezind, dat blijkt nu anders. Deze redactie werd blijkbaar ook van de perslijst van het Vlaams Belang hoofdkwartier verwijderd, dat hebben we voor de voorstelling van het blunderboek gemerkt. Voor de voorstelling en de overhandiging van het boek " Nu is het aan ons " in het Vlaams Parlement keek de uitgever Tom Zwitser wel naar de lens van Morsum Magnificat, Tom Van Grieken deed dat bewust niet. 

Kritiek op de pers.

Het boek "Nu is het aan ons" puilt uit van de kritiek op de klassieke pers, vooral de Vrt, maar voor de presentatie van het boek kreeg de Vrt onbegrijpelijk de primeur, de Vrt heeft nooit anders gedaan dan het Vlaams Belang afgebroken, dat is met een artikel van 25 mei 2020 niet anders. 


Dries Vanlangenhove 

Naast de schoenen.

Het Vlaams Belang is volop bezig met het aanwerven van kennis en de opleiding ervan. Velen, zoals Steven Creyleman, gewezen ICT man van het Vlaams Belang, en Chris Janssens, wiens beleid in Genk zeker niet zonder commentaar verliep, lopen nu al, anticiperend op hun deelname aan de macht, naast hun schoenen. Nieuw opkomende jongeren zoals Filip Brusselmans en Dries Vanlangenhove -zie interview met Lana Lokteff in augustus 2018- zijn wolven in schapenvacht die, eens aan de macht, hun ware aard nog zullen tonen. Het Vlaams Belang is zeker geen sociale partij integendeel, ze hebben meer interesse in kapitaal reden waarom ze  ook eigenaars in de strijd tegen de praktijktesten steunen. 


Chris Janssens is nu de tijd en de problemen binnen het Vlaams Belang van tien jaar geleden in Genk vergeten.

Afdeling Antwerpen.

Het is duidelijk dat er tussen Madou en Antwerpen grote spanningen bestaan, het zou niet te verwonderen zijn dat de clan in Antwerpen rond Filip De Winter zich van Madou afsplitst, de toekomst zal dat aantonen. 

Meer volgt, we zijn de gazet niet en worden ook niet financieel gesteund, ook niet door het Vlaams Belang.

Artikel 06-20-7719
Geplaatst: 21:36 21/06/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 22 juni 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.