Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925819





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Nieuw Ministerieel Besluit met Coronamaatregelen gepubliceerd in Staatsblad.
21 mei 2020
De "Helden van de Wetstraat " hebben gezwicht voor dreigende rechtszaak.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.755.000
Brussel 20 mei 2020

Door de hulp van Luc Lamine - Doctor in de Rechtsgeleerdheid -PhD - en specialist in het stellen van préjudiciële vragen, hebben we het 4e nieuwe MB in de staatsgazet niet moeten opzoeken. Het nieuwe MB van 20 mei 2020 houdende de nieuwe versoepelde maatregelen in het kader van het politieke coronacircus, circus  waarin het "volk" moeiteloos rond de vinger van de politiek wordt gedraaid en de privacy quasi onbestaande is geworden, dermate dat zij bepalen wie we thuis nog mogen binnen laten. Ook onze bewegingen nog meer worden gevolgd, erger in kaart gebracht.  We zijn goed op weg om  “Back to the Basic ” te gaan, naar de tijd van de inquisitie toen de –vermeende- ketters op de brandstapel werden gezet. 

Lees hier het nieuwe Corona MB van 20 mei 2020

De "Helden van de Wetstraat".

Morsum Magnificat heeft het al op 29 maart gebracht : "waar blijven de Corona advocaten " en het is al zo ver en het is maar een begin. De eigenaars van tweede verblijven aan de kust hadden al eerder juridische stappen moeten zetten, dan hadden ze van hun rechten om hun eigendom te betreden al veel vlugger terug gekregen en hadden de helden van de Wetstraat ook al sneller gecapituleerd.

De advocaat.

Voor de advocaten zou een gouden tijd moeten aanbreken, het is immers een kleine oorlog tussen de "horde" advocaten, ze snoepen van mekaar - liefst vermogende - klanten af. Het gebruik maken van stemmingmakerij heeft plaats geruimd voor smerig gedrag, het aantal beroeps leugenaars tussen de advocaten neemt toe, het is een strijd geworden. Daarbuiten daalt het aantal Rechters die hun taak nog correct en onafhankelijk uitvoeren, het justitieapparaat zakt steeds dieper weg naar de afgrond, dat is met een tsjeef als Koen Geens niet verbeterd.

Binnenkort in MM:

Morsum Magnificat dient klacht in bij de Stafhouder tegen advocaat Dieter DN uit Knesselare

Artikel 05-20-7686
Geplaatst: 8:47 21/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 21 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.