Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925819





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aalter : Gemeenteraad wil vier "punt 300" straffe wapens voor de politie aankopen
19 mei 2020
Politie schiet man dood in de Weibroekdreef. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.749.900
Aalter 18 mei 2020.

Toeval of niet, maar gisteren werd in de gemeenteraad van Aalter gestemd over de aankoop van vier .300 zware wapens voor de politie van Aalter, daarmee is er twintigduizend euro gemoeid. Niet de aanwezige burgemeester en voorzitter van de gemeenteraad Pieter De Crem –CD&V - , maar de waarnemende burgemeester Patrick Hoste voerde het woord daarover en verdedigde de aankoop van die zware wapens die nodig zijn om hun politiemensen tegen zware criminelen te beschermen.

Doodgeschoten.

Iets voor het debat over de aankoop van die wapens , is rond half acht volgens de gazet waarvan Cedric Matthijs al heel snel ter plaatse was - welke ambtenaar heeft om de gazet te tippen weer het beroepsgeheim geschonden ?- een man die met messen mensen en de politie bedreigde, door de politie in de Weibroekdreef ter hoogte van n°24  -dat is niet ver van de Kringwinkel-, dood geschoten. HLN bracht het nieuws reeds rond half acht online , VTM was er veel later.


Nu het wapengekletter en de rest van het toneel is verdwenen, is de rust in de straat weergekeerd.

Lijkenpikkers.

Morsum Magnificat heeft niet eens de moeite gedaan om zich vijf kilometer te verplaatsen, nieuws over schietpartijen en door de politie neergeschoten mensen, is spek voor de bek van de lijkenpikkers van de klassieke pers. Het Laatste Nieuws publiceerde een foto met het lijk op de rug op de grond, drie hulpverleners gebukt bij het slachtoffer en één politie-inspecteur die toekijkt. De klassieke pers die de politie, de brandweer en de hulpdiensten niet aflatend pampert en "helden" noemt hebben uiteraard daardoor goede bronnen die Morsum Magnificat niet heeft, Morsum Magnificat hoeft die bronnen dan ook niet op de één of andere manier te vergoeden.   

Meer volgt niet, we zijn de lijkenpikkers van de gazet niet.

Artikel 05-20-7683
Geplaatst: 6:35 19/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 19 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.