Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929035





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Criminaliteit in Brussel een politiek probleem dat nooit zal opgelost worden-Update1
07 mei 2020
De linkse partijen hebben veel belang aan het pamperen van vreemdelingen hun kiesvee.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.709.900
Brussel 07 mei 2020.

--Update 1 
Gespuis gesteund.

Het Vlaams Belang heeft blijkbaar wat bronnen bij de politie waaruit blijkt dat " Potentiële relschoppers in Brussel voelen zich gesteund door uitspraken van socialistische politici ", dixit het Vlaams Belang in een persbericht van vandaag 7 mei 2020. 

Vlaams Belang : " Op het internet zouden filmpjes staan die tonen hoe een honderdtal inwoners van de wijk zich op het Bethlehemplein in Sint-Gillis tegen de politie keren, hen te lijf gaan en hen bekogelen met projectielen. Een woordvoerder van het parket verklaart dat een politievoertuig geraakt werd door een projectiel. Twee agenten kregen klappen en zijn hierdoor voor meerdere dagen werkonbekwaam. Een politiecontrole bij enkele voetballende jongeren zou de aanleiding zijn geweest. Het parket onderzoekt verder ..", einde citaat. In dat persbericht wordt een link gelegd naar Het Nieuwsblad die daardoor klanten probeert te ronselen. 

Nazi flikken.

Nadat de politie controles uitvoerde haalde het socialistisch gemeenteraadslid Catherine François via de sociale media - lees sociale vuilbak- uit naar de politie die als nazi flikken, het Vlaams Belang vroeg als gevolg daarvan via haar website het ontslag van het gemeenteraadslid. Het Vlaams Belang vraagt ook aan de socialisten politieke steun voor de politie

NVDR.
Vlaams Belang en C° kunnen rond dat thema nog veel boompjes opzetten, het zal niet baten, de Brusselse politiezones zullen niet worden samengevoegd, de Vlaamse partijen krijgen in Brussel onvoldoende voet aan de grond. 

-- einde update 1
16:07 7/05/2020

Na een persbericht van de N-VA " linkse politici houden een hand boven het hoofd van de jongerenbendes in Brussel ", krijgt Vincent Houssin van de VSOA politievakbond weer een forum bij de kameraden van de Vrt. Niet alleen de N-VA probeert politieke munt te slaan uit het steeds verder uit de hand lopend problemen met jongeren van vreemde origine in Brussel, ook het Vlaams Belang heeft de problematiek van de stadsbendes al diverse keren aangeklaagd. Er is zelfs, gesteund door de POD Maatschappelijke Integratie - die ook naar links ruikt,red - een heus onderzoek geweest naar stadsbendes, wie in deze tijden wat meer tijd heeft  kan dat onderzoek lezen. Illegalen mochten verschillende keren zonder toelating uren het kruispunt- Kunstlaan - Wetstraat bezetten zonder dat de politie mocht tussen komen, dat was onder meer op 24 oktober 2015 het geval, ook meerdere anders betogingen zorgden voor veel overlast en vernielingen.

Nooit opgelost.

De structuur van België en het circus rond de versnippering van de bevoegdheden belet dat de Nationale Regering van de Gewesten nog "iets" kan afdwingen, het ergste is, dat de politie in het Brussels gewest gesplitst is in zes verschillende zones, elk met een andere korpschef -lees politicus in uniform - aangestuurd door een andere burgemeester van verschillende politieke strekkingen, PS, Ecolo, MR en DéFI van Olivier Maingain. Nederlands in Brussel is een utopie en een natte droom van onder meer het Vlaams Belang, met Nederlands loopt men in Brussel verloren, de stad  krioelt van vreemdelingen en de meest marginalen zijn het kiesvee van de linkse partijen en de klanten van dito advocaten.

De Crem's nieuwe studie.

Recent kreeg de Aalterse showburgemeester Pieter De Crem  louter zittende op de stoel van minister van Binnenlandse Zaken in BRUZZ een forum over een nieuwe studie - de zoveelste -, dit naar de werking en de fusie van de Brusselse politiezones, een zoveelste dure utopische poging. De Franstaligen die de 19 Brusselse burgemeesters leveren zijn uiteraard -sic- tegen. De Crem kan best in zijn eigen Aalter zorgen dat de politie wat professioneler werk en dat de infrastructuur in het politiekantoor van Aalter verbetert zodat wachtende personen gescheiden worden van de plaats waar een klacht wordt genoteerd wat nu niet het geval is.  

De "Jamais"van Picqué

Voor de zoveelste keer herhaalt Morsum Magnificat dat ééngemaakte  politiezone in Brussel een natte droom is van een aantal Vlaamse politici die in Brussel weinig of geen impact hebben en dat ook nooit zullen krijgen! De socialisten blijven niet alleen in Brussel de toon aangeven, maar in de Nationale politiek, Franstaligen werken als het er op aankomt wel als één blok  samen, Vlamingen steken mekaar een mes in de rug! Charles Picqué was in 2012 tijdens een “Go for police “ aan Catherine De Bolle van de federale politie na een vraag van Morsum Magnificat al duidelijk “ Jamais”  en dat zal dan ook zo blijven Vincent Houssin van de VSOA is daarvan ook overtuigd. 

Mogelijk volgt er nog meer, we zijn de gazet niet en we worden ook door de Vlaamse overheid zoals de klassieke pers niet financieel gesteund.

Artikel 04-20-7669
Geplaatst: 14:39 7/05/2020
Laatste update ( 07 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.