Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929035





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Blijf in uw kot en indien niet nodig uit de winkels
05 mei 2020
Eenrichtingverkeer voor voetgangers en toegangscontrole in straten is al te gek.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.702.500
Aalter 05 mei 2020.

De politiek mag mede gretig gebruik makend van de klassieke pers, niet aflatend persgeile politici aan het woord laten en op een zeer subtiele wijze het volk manipuleren, rijen aan de Veritas is daarvan een schrijnend voorbeeld. De wijze waarop de privacy van het volk onder de dekmantel van de Coronahysterie verregaand wordt geschonden is de grens van het aanvaardbare overschreden, een Rijksregisternummer gaan gebruiken om te kunnen nagaan wie zich in een winkelstraat bevindt is totaal onaanvaardbaar,inclusief het in het zadel zetten van coronajarers, Belgen moeten zichzelf kunnen laten testen.

Blijf in uw kot, bestel online.

Maggie De Block - Open Vld- meende het, maar het volk wordt zot in haar kot en ze moeten buiten, feesten, vieren, shoppen, om dat te kunnen wordt de kudde langs alle kanten aan de mouw getrokken en gecontroleerd, ofwel ondergaat het volk die verregaande bemoeienissen van de overheid, ofwel blijven ze thuis en bestellen online, het systeem zal dan met hopen faillissementen geconfronteerd worden en de hand voor een falend beleid in eigen boezem kunnen steken. 

Gezonde mensen.

De overheid moet er voor zorgen dat mensen die gezond zijn niet in hun kot worden opgesloten en zoals dat voorzien is in de grondwet zich, al dan niet naargelang met persoonlijke beschermingsmiddelen, vrij moeten kunnen verplaatsen, gezonde mensen kunnen geen bewegingsvrijheid worden opgelegd wat wel gebeurd en blijft gebeuren.

Aalter - Lichtbord geplaatst op 5 mei 2020 om 13:50 u met het advies om thuis te blijven, langs de andere kant wordt de deur op een kier gezet om het kot te verlaten politieke huichelarij ten top.

Aalter op 5 mei : Blijf thuis.

Vandaag 5 mei 2020 plaatste gemeente Aalter een lichtbord langs de Steenweg op Deinze - hun geliefkoosde plaats - met het verzoek aan het volk om "thuis te blijven", de winkels in Aalter zullen dan ook op den duur hun deuren moeten sluiten.

Mogelijk volgt nog meer, we zijn de gazet niet en ontvangen ook geen steun.

Artikel 04-20-7667
Geplaatst: 14:18 5/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 06 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.