Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929035





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Mondmaskers en het door de klassieke pers gemanipuleerd kuddevolk.
04 mei 2020
Mediageile Van Ranst moet stoppen met diens eigen interpretatie te poneren.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.699.300
Redactie 04 mei 2020.

Mediageile linkse Pullover Professor Marc Van Ranst en de mondmaker kleurenshow in de gazet waar Van Ranst het gebruik van professionele maskers FFP2, FFP3 en FFP95 afraadt en een show verkoopt met maskers aangepast aan de kleur van zijn pullovers. We hebben optredens en show van Van Ranst meer dan genoeg gezien, laat Van Ranst zijn energie stoppen in labowerk om mee te werken aan een vaccin in plaats van naar de ene studio naar de andere te dweilen.

Ministerieel Besluit.

Van Ranst poneert zijn eigen regeltjes, maar die staan helaas niet in het Ministerieel Besluit van 30 april 2020 -passage mondmaskers als inzet-. Een mondmasker is in feite niet nodig, een sjaal is ook goed. Juristen moeten zich de vraag stellen of het niet aan de Regering is om een mondmasker ter beschikking te stellen? Werkgevers moeten hun personeel ook primo; uitleg geven en secundo; PBM ter beschikking stellen.



De passage over de mondmaskers in het KB van 30 april 2020, een sjaal is ook goed, en de contaminatie op delen die men zonder PBM -handschoenen-  aanraakt ???

De klassieke pers en het "kuddevolk". 

De -p-overheid heeft rond die mondmaskers al zoveel mispeuterd dat er moeilijk mondmaskers te vinden zijn, met behulp van de dragers van het systeem "de klassieke pers" zijn ze er moeiteloos in geslaagd om het volk tot zelfproductie aan te zetten, de gazet van Limburg wordt er ook beter van, zij brengen een artikel dat er lange wachtrijen kopers aan de stoffenwinkels in de regen aanschuiven. Corona heeft voor velen voordelen, behalve voor de al failliete Staatskas, de gazetten zwijgen over wat er het volk post factum te wachten staat. Wie de gigantische schuld, die nu door vrijgevige politici, om hun politiek blazoen op te poetsen, met tientallen miljarden wordt opgebouwd gaat betalen. De énige die heel voorzichtig een tipje van de sluier heeft opgelicht is Itinera in de Gert Late Night Show van poenpakker en kapitalist Gert, maar ook Ivan Van De Cloot laat het achterste van zijn tong niet zien, Ivan heeft daar in het verleden slechte ervaring mee opgedaan, zelfs doodsbedreigingen moeten incasseren. 

Meer volgt we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel gesteund.

Artikel 04-20-7665
Geplaatst: 13:54 4/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.