Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929035





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Wilmet en het nieuwe KB vanaf 4 mei in voege: Het "Volk" wordt zot in hun kot.
03 mei 2020
Komende periode wordt een nieuwe test voor de al feitelijke politiestaat.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.695.600
Brussel 03 mei 2020.

De Staatsgazet werkt tegenwoordig door de Coronagekte supersnel, op 30 april werd het nieuwe Ministerieel Besluit met coronamaatregelen die vanaf 4 mei van kracht worden, gepubliceerd.  We hebben het via Luc Lamine ontvangen, waarvoor dank. In het kader van die nieuwe maatregelen wordt er weeral overal en vooral in de tv- en radiostudio's, door een horde persgeile elementen druk gespeculeerd over onduidelijkheden en het peuteren naar mogelijke scenario's voor de vakantie, want het volk wordt stilaan zot in hun kot. Ze kunnen niet langer verstoken blijven van feesten, vakantie, brood, spelen, shoppen, het ondernemen van verre reizen en het pochen bij buren, vrienden en kennissen hoe goed ze het allemaal hebben, de schijnheiligheid in de zogenaamde solidariteit mag niet uitvergroot worden. 

Judas handjes schudden hopelijk nu definitief voorbij.

Zoals dat in Nederland al jaren een feit is, blijft in België onder het mom van beleefdheid, het handschudden een verplichting, één en al Belgische schijnheiligheid, daar weten de Nederlandse "Gebelgde Belgen" alles van. Het handjes schudden is vaak een judashand, vriendelijk handjes schudden en nadien bij beslissingen een mes in de rug, Morsum Magnificat kan daarvan tientallen voorbeelden aanhalen. Hopelijk is deze komedie vanaf nu definitief voorbij, gedaan met handjes schudden.

Disproportionele controle van de politie van Aalter aan de Steenweg op Deinze, een plaats rechtover de redactie waar ze heel graag post vatten, hier waren maar liefst zes inspecteurs met vijf voertuigen, waaronder hun paradepaardje  aanwezig, één inspecteur staat buiten beeld. Er was op dat moment quasi geen verkeer zodat ze het overgrote deel van de tijd hadden om onderling te kletsen.

Politiestaat.

Gewapend met een pak attributen en een rist nieuwe regeltjes, kan de politie weer op pad om het "Volk" overal te pas, en vooral te onpas, lastig te vallen. Nog nooit is de politie zoveel en zo uitgebreid kunnen optreden, wat er nu gebeurt is zeker een kolfje naar hun hand; indruk maken.  

Meer volgt in MM 295 02 , we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel gesteund.

Artikel 04-20-7663
Geplaatst: 14:13 3/05/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.