Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925823

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Block loog over de miljoenen vernietigde mondmaskers-Update1
29 april 2020
Filip Dewinter legt de bewijzen op tafel, minister gaat af als een gieter.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.686.300
Brussel 29 april 2020.

-- Update 1
Gratis mondmaskers een wassen neus?

Ook heden morgen 30 april om 11:20 u is er geen mogelijkheid om een mondmasker via de website te bestellen, het bericht - inzet - blijft verschijnen  !!
Filip Brusselmans. 

De kersverse, met wat vertraging wegens coronatoestanden tot jongerenvoorzitter verkozen Filip Brusselmans kreeg in het rechtse Doorbraak op 30 april nog een forum. Filip Brusselmans is door het Vlaams Belang gedetacheerd in de Commissie Wonen waar hij bijna nooit te zien is, vertoeft liever in de Commissie Media. Wat de sociale ingesteldheid in het kader van de woonproblematiek betreft is Filip Brusselmans wat Morsum Magnificat betreft al glansrijk gebuisd, is niet op de hoogte, mist de allure en is niet geïnteresseerd geïnformeerd te worden. Het Vlaams Belang faalt nog steeds in het sociaal woonbeleid. Filip Brusselmans hier in Gent preken voor eigen kerk en steeds "mooi afgeborsteld" een teken aan de wand.

-- einde update 1
12:18 30/04/2020

Er waren reeds heel wat geruchten over de miljoenen vernietigde mondmaskers die tot de strategische voorraden van landsverdediging behoorden. Minister De Block -Open Vld- beweerde dat die maskers wegens ouderdom en minder goede conditionering, onbruikbaar werden en dienden vernietigd te worden, het gaat in totaal over 57,5 miljoen maskers die in de kazerne Belgrade te Namen waren opgeslagen en door de NV Van Gansewinkel werden vernietigd.

Plaats ruimen voor asielzoekers.

Uit de Franstalige documenten die Filip Dewinter kon bemachtigen lezen we in een passage " ... le majorité du stock a été détruid ..... entretemps les hangars dans lesquels le matériel était entreposé a été cédé à la Croix Rougfe qui a commencé à héberger les réfugiés dans ces bâtiments ... ", einde citaat, de tekst komt hier op neer dat de ruimte is vrijgemaakt om vluchtelingen op te vangen. 

Passage uit de rapporten over de vernietiging van medisch materiaal, onder meer de mondmaskers, dat om plaats te maken voor asielzoekers.

Maggie De Block.

Een reeks Franstalige artsen heeft ook een klacht bij de Orde der Geneesheren ingediend tegen Maggie De Block wegens haar uitspraken die alleen dokters hadden kunnen doen, nu komt deze blunder aan het licht, Maggie De Block moet opstappen en het "Volk" moet beseffen dat de Open Vld onterecht cruciale postjes heeft kunnen / mogen innemen. 

Gratis mondmaskers.

Vandaag werd door het Vlaams Belang Jongeren een persbericht verzonden dat zij 3000 gratis mondmaskers gaan verdelen die het Vlaams Belang bij een Vlaams bedrijf hebben aangekocht, op de mondkapjes zal wel het VBJ- logo te zien zijn. Wie een gratis mondmaskers wenst te ontvangen kan een mail sturen naar https://vbj.org/mondmasker/

NVDR
Wie de link maakt, krijgt het eigenaardig bericht, zie inzet pffff
dit bericht kregen we op 29 april 2019 om 21:15u te zien, maken de VBJ mensen blij met een dode mus?

Meer volgt asap, we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel gesteund.

Artikel 04-20-7658
Geplaatst: 21:02 29/04/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 30 april 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.