Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925823





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
BCAA Stelt onderzoek in naar verloop VTM Coronavlucht.
27 april 2020
Vragen over landen en bijtanken aan de Glabbeeksesteenweg te Tielt-Winge.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.717.300

De arrogantie van de gewezen helipiloot en zakenman René J, die de landingsrechten zou geregeld hebben, heeft Morsum Magnificat doen besluiten om aan de BCAA -luchtvaartinspectie- te verzoeken om na te gaan of inderdaad met de landing en het bijtanken aan de Glabbeeksesteewweg 22 in Tielt-Winge, de procedure werd gevolgd en correct is verlopen, veiligheid daar -s-preken de beleidsvoerders allemaal graag over, maar in de praktijk wordt er maar al te vaak niet op gelet. Als er dan weer een ongeval gebeurt, dan komt de klassieke pers en koppen ze over een "spijtig ongeval", wat vaak niet zo is. 

Naam bekend.

Iedereen moet goed beseffen dat wie klaagt, ook al beweren ze van niet, de naam van de klager bekend wordt gemaakt en dat is niet normaal. Hier ontvangen we op 24 april een e-mail van het BCAA met volgende passage "Bij vaststelling van inbreuken zal uw identiteit en de door u verschafte informatie vermeld worden in een proces-verbaal", heel straf dat het BCAA bij inbreuken onze vraagstelling aan de betrokken helifirma 
zal overmaken! Morsum Magnificat heeft ook ervaring met WASO waarvan inspecteurs de "melder" bekend maakten en Morsum Magnificat door de gecontroleerde firma -zonnepanelen- werd bedreigd! Dat is België, dat is het systeem, laat de ambtenaren gerust, dat hebben ze het liefst.

De gegevens van de BCAA maar pas op want u wordt bekend gemaakt! Morsum Magnificat gaat daarover aan de bevoegde minister vragen stellen..

Veel vragen.

Over de activiteiten bij helikoptervluchten zijn er veel vragen en feitelijk kritiek op de luchtvaartinspectie omdat er veel te weinig controle is op de luchtdopen, taxivluchten naar restaurants en het vervoer van personen. Maar deze redactie heeft ook vragen ontvangen over het toekennen van vergunningen waardoor sommige bedrijven zouden worden bevoordeeld en andere benadeeld omdat in de lastenboeken bepaalde passages staan die dat in de hand werken, een oud zeer in het opstellen van aanbestedingen, een materie waarmee deze redactie in de jaren tachtig al geconfronteerd werd en aanklaagde, het gefoefel van de overheid met aanbestedingen is blijkbaar nog altijd aan de gang, een recent voorbeeld daarvan is de saga met de mondmaskers die Maggie De Block bij een gewezen Open Vld activist uit Temse plaatste.

Meer volgt, we zijn overbelast en we zijn de gazet niet. 

Artikel 04-20-7653
Geplaatst: 12:32 27/04/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 09 mei 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.