Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925828





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
WUHAN Complottheorie krijgt steeds meer aandacht-Update1
19 april 2020
Er zijn veel bekendere mannen dan de linkse Dirk Draulans die hun visie hebben.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 5.647.100
Redactie 19 april 2020. 

-- Update 1

Ook de Gazet van Limburg neemt nu de Wuhan affaire in haar zondageditie over. Terwijl de Amerikanen, inclusief militaire inlichtingendiensten, al heel wat onderzoekswerk hebben gevoerd, blijft media man Van Gucht overtuigd dat het speculatie is. 

Drieduizend daken radioactief besmet.

We herinneren er aan dat Morsum Magnificat in een ander leven, als erkend verwijderaar met een opslagvergunning Klasse II voor Radium 226 - Krypton 55 en Americium 241, heeft uitgevlooid dat er in België minstens 3000 daken met dat zeer gevaarlijk radioactief materiaal besmet zijn en het Fantastisch Agentschap Nauwelijks Controle, FANC, dat minimaliseert! Dat agentschap werd op 30 december 2003 door de rechtbank van Eerste Aanleg te Brussel veroordeeld voor foute informatie aan de bevolking te verspreiden! Het FANC stelt zich in strijd met haar eigen regels op en had in 2007 niet eens de nodige infrastructuur. Morsum Magnificat vertrouwt de overheid en haar woordvoerders niet, alles in dit land is gekaderd en de klassieke pers zijn dragers van het systeem.

-- einde update 1
10:00 19/04/2020

Het Bredase Saulsplacehq heeft zich al heel veel ingelaten met het onderzoeken naar de Wuhan complot theorie, volgens de linkse Draulans is het een kwakkel, bekende figuren als Robert F.Kennedy jr, gaan veel verder en noemen ronduit Bill Gates. 

ID 2020

In een middel om de populatie terug te dringen is de Ted Talk van Bill Gates ook genoemd, een ander initiatief van Microsoft - lees Microschoft - is de ID2020 dat pleit voor ethische, privacybeschermende benaderingen van digital ID. 

Meer toeval rond  Bill Gates.

Bill & Melinda Gates zijn grote sponsors van de WHO en via diverse labo's producenten zijn van vaccins, de akkoorden met de WHO zouden pas een feit zijn als Bill & Melinda Gates de vaccins aan de WHO mogen leveren, juist daarom is de realisatie van ID2020 voor Bill Gates belangrijk, logisch toch?

Ook de Nederlandse NOS heeft het er over ....


Vaccinatie verplichten.

Volgens Saulsplacehq zou de Europese Commissie een vaccinatiepaspoort invoeren, we hebben daarover aan Petra De Sutter informatie opgevraagd, we blijven de Wuhan Story op de zijlijn volgen. Waar rook is, is vuur en steeds meer informatie wijst er op dat er in Wuhan inderdaad meer aan de hand is dan ons wil doen geloven.

Bron : Saulsplacehq

Artikel n°: 04-20-7642
Geplaatst: 8:39 19/04/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 30 april 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.