Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925828





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Corona een kluif voor medici, strategen, fantasten of is het een soort biologische oorlogsvoering?
17 april 2020
Complottheorieën komen steeds weer in het Chinese Wuhan terecht. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.640.200
Redactie 17 april 2020. 

Uit diverse hoeken ontvangen we blijvend berichten waaruit blijkt dat wat de klassieke mainstream media iedereen door de strot duwt, niets brengt over mogelijke andere theorieën die achter de corona-affaire schuil gaan. Feit is dat de wereldbevolking explodeert en als dat zo doorgaat zullen er heel grote problemen de kop gaan opsteken. Het feit dat de stijging van de temperaturen in bepaalde werelddelen voor gigantische onleefbaarheid gaat zorgen, de bevolking die gebieden zullen moeten verlaten, is slechts één van de problemen waarover deze redactie en anderen het reeds hadden. Lang voor bakvis Anuna en het Zweeds geval Thumberg, heeft Morsum Magnificat reeds voldoende geschreven over het klimaat.

Virus.

Dat er met de aanmaak van virussen en antimiddelen reeds lag geëxperimenteerd wordt is hopelijk voor iedereen duidelijk, de NATO is er reeds lang op voorbereid, wat wij ons bij deze redactie afvragen is of er soms in Wuhan "iets" is misgelopen dat deze catastrofe veroorzaakt heeft. Wie zal het tegenspreken? Volgende vraag is, wat is hier in gang gezet en wanneer zal het stoppen, nog beter: eindigen?  Bij het Bredase Saulsplacehq heeft men zich in de materie vastgebeten, de naam Bill Gates komt her en der in artikels ook in USA regelmatig in beeld.

Vergrijzing.

Grote vragen dienen ook gesteld omtrent de rust- en verzorgingstehuizen waar ouderen worden "opgeborgen", uit het zicht van de actieve bevolking. Er zijn, vooral daar, veel overlijdens door het coronavirus, de pensioenkas  zal er wel bij varen. Het wordt dus de hoogste tijd dat politici eens grondig gaan nadenken hoe met respect kan worden omgegaan met onze ouderen, alleszins anders dan tot nog toe waar slechts de happy few het zich kunnen permitteren om een goede menswaardige verzorging te krijgen.

Capaciteit ziekenhuizen.

De klassieke pers, samen met hun ondertussen duidelijk goede maatjes uit de zorgsector, blijven het volk een rad voor de ogen draaien. Uitgerekend omdat de zieke ouderen niet naar het ziekenhuis werden gebracht ging hun kaars in het WZC gewoon uit, indien men al deze doodzieke ouderen wel naar het ziekenhuis zou hebben gebracht, zouden hier, net zoals in Italië en Spanje, de ziekenhuizen ook vol zijn geweest! Mainstreampers, politiek en nu ook sommige nieuwe persgeile professoren, vormen één pot nat en strooien het volk zand in de ogen. Als er in onze ziekenhuizen voorlopig nog geen plaatsgebrek is, is dat omdat niet iedereen met corona die had moeten worden opgenomen, inderdaad werd opgenomen.

Andere eerdere artikels in Morsum Magnificat 

Artikel n°: 04-20-7638
Geplaatst: 16:12 17/04/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.