Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925829





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
MIVB-bus vervoert sinds woensdag berichten.
17 april 2020
Behalve vervoer ook berichten voor familie en vrienden.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.639.200
Brussel 17 april 2020. 

Momenteel is contact houden met familie en vrienden, moeilijk, bijna onmogelijk, maar meer dan noodzakelijk. Daarom vervoert MIVB binnenkort, behalve personen die zich absoluut moeten verplaatsen,  ook berichten voor familie en vrienden die in Brussel wonen. De MIVB-bus "Voices of Brussels" verspreidt berichten van het publiek letterlijk aan het adres van de gekozen bestemmelingen. 

COVID 19.

Eén van de opdrachten van de MIVB is vervoer aanbieden. Bijeenkomsten en ontmoetingen helaas opgeschort door de regeringsmaatregelen in het kader van COVID 19. Contact houden met dierbaren is daarentegen meer dan ooit noodzakelijk. Daarom lanceert de MIVB "Voices of Brussels", om iedereen de kans te geven gepersonaliseerde berichten onmiddellijk bij de gewenste Brusselaars te brengen. In plaats van familie en vrienden te ontmoeten kan de gepersonaliseerde boodschap worden toegestuurd…met de bus.

Messenger @MIJNMIVB

Vanaf vandaag, donderdag 16 april, zal een MIVB-bus in de stad rijden om via luidsprekers berichten te laten weerklinken voor inwoners of personen die in de hoofdstad werken. Iedereen die dat wenst kan een geschreven of gesproken bericht sturen via Messenger @MIJNMIVB, gevolgd door de naam en het adres van de persoon waarvoor het bericht is bestemd.

MIVB-bus.

Lieve woordjes, knipoogjes, grappige berichten, dankbetuigingen,… Alle stijlen zijn toegestaan, maar de berichten moeten bepaalde regels respecteren zoals beleefd taalgebruik, kort,…. De MIVB-bus "Voices of Brussels" is uitgerust met luidsprekers met een bereik van 35 meter en zal de straten van de hoofdstad doorkruisen op 16, 17, 21, 22, 23 en 24 april en de boodschappen uitsturen tussen 17 en 20 uur, door langs de woonplaats te rijden of de plaats waar de bestemmelingen zich bevinden. De ingesproken berichten worden verspreid zoals ze zijn opgesteld. De geschreven boodschappen worden eerst opgenomen.

Facebook-pagina.

De MIVB kondigt de reiswegen van de bus op voorhand aan op haar Facebook-pagina. De verzender kan zo de bestemmelingen eerst verwittigen om op een bepaald tijdstip de oren gespitst te houden.
 
Bron: MIVB
Bewerking: jvds

Artikel n°: 04-20-7636
Geplaatst: 10:28 17/04/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.