Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929147





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Niet essentiële interviews moeten ook verboden worden.
12 april 2020
Professoren moeten privé interviews ook achterwege laten.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.615.300
Brussel 12 april 2020. 

Vooral VTM is door de alternatieve interviews de kampioen in het manipuleren van "het volk". De dagelijkse persupdate van de wetenschappers in het "Residence Palace", het marmeren paleis van de corruptie en incompetentie van destijds - MOW onder Jos Desaeger - aan de Wetstraat 155, volstaat blijkbaar niet om de boodschap tot bij het volk te brengen, waarom moet er zo nodig buiten de gebouwen nog een persoonlijk interview plaatsvinden? Dat is heel eenvoudig, de pers, de politiek en nu ook al de wetenschap, is één pot nat. Een privé gesprek met de journalisten is nodig om het volk te manipuleren, journalisten moeten tijdens een persconferentie kritische vragen kunnen stellen, maar uitgerekend dát mag niet. We herrinneren ook aan onze aanwezigheid in Residence Palace op 22 maart 2016 tijdens de aanslagen in Brussel waar Morsum Magnificat vier minuten vóór de aanslag in Maelbeek met de Metro voorbij kwam.  

Alternatieve persconferentie.

Morsum Magnificat heeft het tientallen keren meegemaakt, het is van journalisten nooit de bedoeling om tijdens persconferenties aan de "excellenties" directe vragen te stellen, dat mag niet, alles moet eerst in een privé gesprek geoefend worden waarbij wordt bepaald wat "het volk" mag zien / horen en wat niet, op die manier worden beide partijen, de geïnterviewde en de interviewer/journalist uit het voorafgaande onderhoud slimmer en zetten ze mekaar niet in hun hemd, het spel moet altijd tussen pers en politiek gespeeld worden, ten koste van de waarheid. Morsum Magnificat hoort daar duidelijk niet bij.   

NVDR.
Wie in het kader van het algemeen belang, de veiligheid van personen en goederen geen gebruik wenst te maken van onze meermaals bewezen knowhow, zal daar ongetwijfeld een, bedenkelijke, reden voor hebben maar dan zal Morsum Magnificat diezelfde knowhow in hetzelfde kader tegen hen gebruiken.

Artikel n°: 04-20-7634
Geplaatst: 15:29 12/04/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.