Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929147





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang katholieker dan de Paus?-Update1
12 april 2020
Partij vraagt om de komende week de vlaggen halfstok te hangen.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.615.100
Brussel 12 april 2020. 

-- Update 1
Nog steeds via post.

Op 17 december 2010 keurde de Vlaamse Regering het strategische beleidskader voor kwaliteitsvolle regelgeving en administratieve vereenvoudiging 2009-2014 goed, dat is wel Vlaamse materie en niet federaal. De -p-overheid drijft het in Corona tijden erg ver en Parketten lijken een lik op stuk beleid te gaan voeren, afwachten. Maar justitie print nog vonnissen af en verstuurt ze nog via Bpost in plaats van elektronisch. Zijn dat wegens manipulatie van documenten geen onnodige risico's voor contaminatie en verspreiding van het virus?



Morsum Magnificat kent óók iets van gevaarlijke contaminatie ... met extra gevaar door werken op grote hoogte wat in ziekenhuizen niet het geval is. De besmetting op die plaats -foto- neemt binnen 1602 jaar maar voor de helft af! De -p-overheid sluit daarvoor de ogen.

-- einde update 1 13:57 13/04/2020

Met een persbericht op Paasdag 12 april, vraagt het Vlaams Belang, als eerbetoon aan de 3.600 Belgische doden door het coronavirus, om de vlaggen gedurende de Paasweek halfstok te hangen. Wanneer we op dat ogenblik om elf uur, de wereldwijde cijfers bekijken, dan telt België 28.018 doden, tegenover 152.271 in Italië en 163.027 in Spanje. De wereldwijde cijfers zijn te vinden op dit COVID-19 Dashboard. 

Paasweek.

Met het persbericht vraagt het Vlaams Belang aan de Vlaamse, Brusselse en ook aan de federale overheid om de vlaggen tijdens de Paasweek half stok te hangen. Gezien de quasi onbestaande politieke invloed van het Vlaams Belang, het boek "Nu is het aan ONS" van Tom Van Grieken ten spijt, zal er op deze vraag wellicht heel weinig respons komen. 

Vlaams Belang : "Pasen betekent een feest van verrijzenis en licht. Dat eerste kunnen we niet geven, maar met dit eerbetoon kunnen we als gemeenschap toch een klein beetje symbolisch licht en steun brengen bij de naasten van de slachtoffers". en : "In veel gezinnen is er nu begrijpelijk weinig vreugde, laat ons toch een beetje licht aan hen geven", einde citaten. 

NVDR.
We stellen hier bij deze redactie bij het Vlaams Belang nog steeds geen verbetering vast op het sociale vlak, het Vlaams Belang is duidelijk geen sociale partij en vooral dat heeft de maatschappij de komende jaren nodig, de corona toestanden gaan, vlaggen al dan niet halfstok, een enorme toename van de armoede veroorzaken. Politiek moet stoppen met munt te slaan uit deze crisis, erger, lessen trekken aan wat er allemaal verkeerd is gelopen en nog loopt dat het daglicht niet mag zien. Een voorbeeld van politieke spelletjes, hier tussen N-VA en Groenen toont nog maar eens aan met wat politici altijd bezig zijn, met zichzelf.
Artikel n°: 04-20-7633
Geplaatst: 14:27 12/04/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 13 april 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.