Veel inwoners van Aalter dragen het juk van de tsjevenpolitiek van de De Crem's.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.595.300 Aalter 04 april 2020. Morsum Magnificat had info wegens schending beroepsgeheim door Aalterse politie- inspecteur
We hebben het al even aangehaald in een passage van een online artikel over huren in coronatijd. Helaas hebben we in oktober 2019 al na enkele weken in Aalter te zijn ingetrokken, de houding van de politiek in Aalter moeten ondervinden, zonder enige reden werd MORSE-Press van de perslijst gezwierd en later stellen we vast dat Aalter zich zowat rechtstreeks mengt in een huurzaak die ondertussen bij de Vrederechter is beland. Inwoners, zelfs het Vlaams Belang en de Groenen klagen steen en been over de mentaliteit van het bestuur in Aalter. Wanneer de oppositie laakbare, erger, strafbare feiten ontdekt, zegt het bestuur honend "dien maar een klacht in". Inwoners die wij gesproken hebben zijn niet te spreken over het beleid en over dictator Pieter De Crem, zelfs de politie is niet tevreden, het huis van De Crem moet immers meer bewaakt worden. Na Jan De Crem, Aalters burgemeester van 1959 tot 1995, is het sinds 1995 de zoon Pieter die in Aalter al meer dan 25 jaar de dictatuur verderzet -samen dus meer dan 60 jaar- en inderdaad, sommigen zijn bang en noemen Aalter "Het Cremlin". Kwatongen stellen vragen hoe de De Crems hun vermogen vergaard hebben, vooral de wijze waarop hun landbouwgronden omgevormd werden naar bouw- en industriegronden. Een partij die méér dan vijftig jaar aan de macht is, moet op dictatuur uitdraaien.
Pieter De Crem showburgemeester van Aalter, persgeil tot en met en de familie De Crem is daar al veel te lang aan de macht, is De Crem nu al de peetvader van de politiestaat?
De Crem gaat te ver.
Politici en burgemeesters stellen zich vragen over de methodes van Pieter De Crem, zelfs in het Belang van Limburg van zaterdag 4 april kopt men "Weerstand tegen machtsgreep De Crem groeit ", maar wat zal er in de praktijk tegen deze machtswellusteling, die zich tijdens een bezoek aan een café in New York als een varken gedroeg, in de praktijk ondernomen worden, de énigen die iets kunnen doen is het kiesvee, zij verdienen de leiders die ze verkozen hebben en in Aalter zitten er duidelijk te veel tsjeven, wat een achterlijke mentaliteit!
Politie Aalter.
Dat de politie in Aalter zich meer dan in andere zones mag veroorloven tonen we aan met de manier waarop zij omgaan met informatie die telefonisch binnenkomt en in aanwezigheid van derden wordt herhaald. Zo was er op 31 december 2019 een oproep van een buurtbewoonster die een inbraak meldde, adres, naam en telefoonnummer werden door de inspecteur in aanwezigheid van derden herhaald waardoor deze redactie die dag stof kon verzamelen voor een artikel. Frappant is dat de hoofdredacteur nu, in het kader van een huurgeschil, door de verhuurder verdacht wordt gemaakt daarover informatie te hebben vergaard, terwijl het de politie van Aalter is die haar beroepsgeheim heeft geschonden -geen alleenstaand geval-. De inspecteur, een ex-rijkswachter, zou veel beter moeten weten, bij de Rijkswacht was er de uitdrukking "hoorn" wat wilde zeggen als er informatie via de radioverbinding werd gegeven, het gesprek op de hoorn -zoals een telefoon- diende overgeschakeld zodat omstanders niets hoorden. Dat voorval van 31 december 2019 is niet het énige waarvan deze redactie het bewijs in bezit heeft. Ook op 20 januari 2020 waren er personen die aan het onthaal hun verhaal mochten doen, zoals het ophalen van een door de WPR -post Aalter- in beslag genomen auto. Maar ook andere klachten mochten aan het onthaal worden uitgelegd zonder van het wachtende publiek gescheiden te zijn, het schenden van het beroepsgeheim en de privacy van personen is daar dus schering en inslag.
Meer kan nog volgen, we zijn de gazet niet en we worden ook niet financieel door de Vlaamse Regering gesteund. Artikel n°: 03-20-7625 Geplaatst: 117:10 4/04/2020
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
|