Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925832





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Corona advocaten: Waar blijven ze?-Update1
29 maart 2020
Crevits en Somers niet getest maar in quarantaine, niet getest en uit quarantaine?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.587.000
Aalter 29 maart 2020. 

--- Update 1

Daar zijn de advocaten

Morsum Magnificat had het één maand geleden al voorspeld, in de nieuwsbrief 1205 van Fernand Haesbrouck is er melding gemaakt van het feit, dat een Duitse advocaat de flagrante schendingen van onze grondwettelijke rechten belicht. 

--- einde update 1

Volgens Edward Snowden is "Corona de architectuur van de onderdrukking" en daarin gaat een zekere waarheid schuil, het bewijst in ieder geval dat het een instrument is om aan iedereen, ook al ben je niet ziek, vrijheid van beweging -en meer- op te leggen. 

Geen bewijs.

De -p-overheid bewijst aan de hand van medische testen, niet dat iemand met het virus besmet is, maar de regering -is dat wel een échte regering?- doet door de opgelegde maatregelen alsof dat wél het geval is. Als Bart Somers in quarantaine moet, maar niet getest is, idem dito met Crevits, en beiden na enkele dagen weer "los" mogen lopen, hoe geloofwaardig zijn deze prutsregering en de zogenaamde deskundigen dan? Er wordt aldus geen enkel medische bewijs gegeven dat ze besmet waren en dat niet meer zijn!  Hoe lang zal het "Volk" het juk nog dragen? 

Testen.

De énige manier om de situatie het hoofd te bieden en eerlijk te zijn tegenover iedereen, is testen en wie positief is, hetzij thuis, hetzij elders in quarantaine plaatsen en zij die niet besmet zijn kunnen, mits zich aan een aantal hygiënische regels te houden, hun normale leven verder zetten en het normale werk hervatten. Je kan geen mensen gijzelen en kleine gezonde zelfstandigen zonder verpinken hun brood afnemen, gezonde werknemers technisch werkloos plaatsen, maar zelf, als dik betaald politicus, burgemeester, parlementslid de al lege staatskas op hetzelfde niveau blijven plunderen maar zelf financieel niets in te leveren! 

Advocaten.

Ook de advocatuur zal door de genomen maatregelen bloeien, waar wachten ze op om hier, mits juridische spitstechnologie, de koe bij de horens te vatten en de verdachtmakingen t.o.v. zogenaamd besmette personen op te heffen door testen, desnoods oriënterende, te verplichten en zodoende uitsluitsel te geven wie wel en wie niet mag werken.   

Hoe lang ?

We waren nog maar amper één week weg in het opleggen van bewegingsvrijheid en er waren al diverse incidenten met de politie, recent onder meer in Middelkerke, zo meldt Scepter op 29 maart. De -p-overheid faalt in haar beleid door het niet doorvoeren van testen. Waarom? Wat is daarvan de echte reden? Nu blijft het bij schermutselingen met de politie, maar hoe lang zal het nog duren vooraleer het escaleert?  

Artikel n°: 03-20-7614
Geplaatst: 12:20 29/03/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 05 april 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.