Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925832





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Burgemeester Vandaele uit De Haan is een asociaal N-VA geval.
28 maart 2020
Passages in het Vlaams Parlement versperren met tassen is asociaal.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.585.200
De Haan 28 maart 2020. 

De burgemeester van De Haan stuurt zijn politie naar de campings met drones om na te gaan of er zich nog al dan niet personen bevinden, wij stellen hier geen vragen over het grondwettelijke recht of een eigenaar van zo'n vakantieverblijf daar wel of niet mag zijn. We spreken ons wel uit over de Coronapolitieactie die in opdracht van Wilfried Vandaele in De Haan op het getouw wordt gezet, dergelijke actie zou het "Volk" de ogen moeten openen wat we van de N-VA nu al zien, en als ze echt de macht krijgen, nog moeten verwachten !

Asociaal.

De heren en dames Volksvertegenwoordigers die in het Vlaams Parlement de commissies of de plenaire bijwonen, zijn dermate asociaal dat zij hun tassen in de passages neerpoten en op die manier de bode die koffie en documenten brengt, hindert. Sommige bodes, personeel van het Vlaams Parlement, zijn niet goed te been en moeten dan met een koffiekan in de hand, die hindernis nemen. Morsum Magnificat stuurde daarover reeds een brief naar de Voorzitter van het Vlaams Parlement, Liestbeth Homans, maar ze antwoordde -nog- niet, wellicht is ze het eens met het asociale gedrag van Volksvertegenwoordigers zoals Katrien Partyka, Steven Coenegachts -beiden Open Vld-, Michèle Hostekint -sp.a- en Wilfried Vandaele N-VA.

Wilfried Vandaele óók asociaal N-VA politicus die met diens tas de doorgang voor anderen verspert en hij is niet de enige, wat een arrogantie, etc.

Preventieadviseur Vlaams Parlement.

Morsum Magnificat heeft over dat probleem van arbeidsveiligheid met de preventieadviseur van het Vlaams Parlement een gesprek gehad die weet dat het om geïsoleerde gevallen gaat, maar het is hoe dan ook een probleem van arbeidsveiligheid en Volksvertegenwoordigers hebben een voorbeeldfunctie. Morsum Magnificat zal dat nu met de foto's als bewijs, voorleggen aan de arbeidsinspectie en de betreffende minister. 

Artikel n°: 03-20-7613
Geplaatst: 120:04 28/03/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 28 maart 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.