Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925832





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De valse, door de klassieke pers voorgestelde solidariteit van het volk.
28 maart 2020
Ook de hamsteraars die grote voorraden kunnen aanleggen en betalen, moeten aangepakt
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.584.300
Aalter 27 maart 2020. 

We stellen vast, dat er in supermarkten nog steeds een tekort is aan diverse producten. Het feit dat de supermarkten zoveel voedsel aan de voedselbanken schenken, bewijst andermaal dat de zogenaamde solidariteit die de klassieke pers, met VTM op kop, het volk inlepelt, gewoon vals is. Ook de "Drone" actie van VTM is daarvan het bewijs, we vragen ons trouwens af, of VTM voor al die vluchten een toelating bij de Regie der Luchtwegen heeft aangevraagd en bekomen. Dat VTM het volk hun infrastructuur bij DPG Media maar een keer laat aanschouwen, bewijst hoeveel miljoenen Van Thillo veil heeft om het volk te bespelen en via "Paywall" betalende abonnees kan werven, wie wat logisch nadenkt laat zijn zakken niet leeg maken door Van Thillo.

Egoïstisch volk.

In tegenstelling tot wat de klassieker pers het volk inlepelt is er helemaal geen solidariteit meer, egoïsme en vooral de kapitaalkrachtigen in de strekking van de VTM bazen, zijn de asocialen en slaan, zoals nu, voorraad in waardoor de kleinsten in de winkels zelfs geen handgel meer kunnen vinden, de overheid adviseert om handen veelvuldig te wassen en te ontsmetten, maar die producten zijn in de winkels niet meer te vinden. 

OCMW.

De minister moet in het kader van de voedselhulp geen twee miljoen euro aan de OCMW's toekennen, OCMW's zijn politieke instrumenten en wie er terecht moet zal vaak nog meer in de problemen zitten dan wanneer hij/zij er is binnen gekomen, wie daarover meer uitleg wenst, mag bij deze reactie om uitleg vragen. OCMW's handelen à la tête du cliënt en er is te veel politieke invloed. Ministers staan altijd, om hun politiek blazoen op te poetsen, met belastinggeld klaar om het "volk" daarmee te misleiden. Door deze Coronacrisis, voor sommigen "hoera nu moeten we helemaal niet meer werken en de Staat betaalt", is het hek helemaal van de dam. De politiek gaat, met de nakende verkiezingen om het "kiesvee" gunstig te stemmen, met de billen bloot.  

Artikel n°: 03-20-7612
Geplaatst: 14:10 28/03/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 28 maart 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.