Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925615

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk levert weer het bewijs van het multicultureel failliet
22 maart 2020
De wetgeving op de plaatsing van schotelantennes werd nooit toegepast
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.566.600
Genk 22 maart 2020. 

De politiek legt het volk, om verspreiding van het virus te voorkomen, beperkte beweging op, maar de politiek en Van Ranst mogen nog in de studio's van de Vrt samenkomen om te leuteren, alleen De Block is al wat verstandiger geworden en blijft in haar kot. Professor Van Ranst plaatste bij de Vrt een interessante opmerking, die duidelijk bedoeld was op de situatie in Genk waar een groter aantal besmettingen genoteerd wordt. Van Ranst stelde dat "ze", doelende op het "Volk",  niet allemaal naar de Vrt kijken, en dat er 24 op 24,  7 op 7 mag uitgezonden worden, maar dat dat geen effect heeft als men naar andere kanalen kijkt!

 Wim Dries moet nu op de blaren zitten en Genk in afzondering plaatsen. 

De bosjes schotelantennes in Genk.

Deze redactie heeft dat probleem destijds in 2008 en 2009 meerdere keren blootgelegd, maar de Genkse politiek onder Jef Gabriėls -CD&V- alias Jef den Turk, en later ook zijn leerling Wim Dries en gewezen Schepen van  Ruimtelijke Ordening, hebben niets ondernomen tegen de massale en vaak onverantwoorde aanwezige schotelantennes die er met bosjes te zien waren. Huisvestingsmaatschappijen boden zelfs, om de schotelantennes te vermijden, de mogelijkheid om in de appartementsgebouwen zoals die van Nieuw Dak, verdeelsystemen voor verdeling van signalen op 11 GHz te voorzien! Maar aangezien eigen schotels en meerdere LNB's, meer programma's opleverde werden die toch al uitzonderlijk en dure verdeelsystemen geen succes en bleven de bosjes met schotelantennes aandikken. 

Schotelantennes op kleine masten in Sledderlo langs de straat, zelfs daartegen is Genk niet opgetreden!!

Turks en Marokkaans.

Gaston, alias Stijn Van Geneugden - dus niet Chris Janssens - stelde in de gemeenteraad van Genk vragen over het feit dat de kinderen in de Genkse scholen tijdens de speeltijd Turks en Marokkaans spreken, maar dat is thuis met hun ouders ook het geval, omdat de ouders de Nederlandse taal niet spreken en bij politie interventies de -vaak criminele- kinderen als tolk fungeren! In de getto's van Kolderbos en Sledderlo steeg de criminaliteit.
 
Corona.

De Stalenstraat en de Vennestraat puilen uit van de winkels die worden uitgebaat door vreemdelingen, Belgen ziet men er niet en Marokkaans en Turks zijn er de voertaal geworden, gevolg daarvan is dat de berichten over corona op vele plaatsen in Genk niet terecht komen met het nu bekende gevolg, het multicultureel failliet waarover Morsum Magnificat bij herhaling schreef is dus nogmaals en dat twaalf jaar later, bewezen. Wim Dries moet nu op de blaren zitten en Genk in afzondering plaatsen. 

Artikel n°: 03-20-7604
Geplaatst: 12:44 22/03/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 22 maart 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.