Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925835





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Coronavirus wereldwijd : Rusland en Canada niet of minder aan de orde?-Update2
21 maart 2020

Wat zit er echt achter dat virus waarop in 2015 reeds een patent is genomen?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.564.200
Aalter 21 maart 2020. 

-- update 2

Enkel voor specialisten, zoals Marc Van Ranst.

Alhoewel wij bij Morsum Magnificat wel iets afweten van contaminatie en het dragen van beschermende kledij - foto inzet - gaat onderstaande materie "ons" petje te boven, het is dan ook onze specialiteit niet. Maar misschien zit er tussen de tienduizenden die hun ogen hier komen spoelen, wel iemand die met kennis van zaken onderstaande informatie, die ons werd aangereikt in het kader van ons aller belang, kan bekijken? Zou er een verband kunnen zijn met de wil om de CO2 uitstoot drastisch te verminderen en het corona virus? Is het veelzijdig financieel belang van ene Bill Gates toch verdacht? 

Wat staat ons echt te wachten?

Los van de analyse van alles wat rond Bill Gates draait, zijn er onheilspellende bronnen die aangeven dat het Corona virus zal opgevolgd worden door een erger exemplaar dat nog veel dodelijker is dan Covid-19.

1.Reputaite van een journaliste van Newsmax
2.Commentaar over het virus waar de naam Bill Gates steeds weer opduikt.

3. CNN Interview met Bill Gates.

4.TED En het interview met Bill Gates.
NVDR.
Is er een relatie tussen het willen neerhalen van de CO2 uitstoot en het virus?

Morsum Magnificat kent de gevaren van contaminatie en hier bijkomend de gevaren van radioactieve straling en werken op grote hoogten - hier zo'n 70m - , nog erger dan Corona. Het urenlang dragen van zo'n beschermingskledij -Tyvek- is wel heel lastig, weinig verluchting en snikheet.

-- einde update 2  20:53 12/04/2020

-- Update 1 

Wie begrijpt dit? Lees de tekst -link- en probeer het te begrijpen 

In oktober 2019 gaf het ondertussen befaamde Johns Hopkins Center for Health Security een verklaring over een pandemische tafeloefening Event 201 genaamd, was die verklaring een voorspelling, dus écht of niet? 

Wie heeft het antwoord en wat met hun voorspelling dat het virus 65 mio mensen zou kunnen doden, wie zet hier "bewust" de wereld op zijn kop? Heeft Bill Gates hier al gewaarschuwd, erger, heeft hij en zijn Bill & Melinda Gates er iets mee te maken? 

-- einde update 1 18:38 22/03/2020

Arcgis.com publiceert wereldwijd informatie over de verspreiding van het coronavirus, het valt daarbij op, dat Rusland en Canada niet of veel minder getroffen zouden zijn. Via het Nederlandse Sauls Place ontvangen we informatie over een patent dat op dat virus reeds in 2015 zou genomen zijn. De informatie is dermate volumineus, dat we er niet meteen mee verder kunnen en nader dienen te onderzoeken. Saul stuurt ook de link naar een organisatie die deze pandemie zou hebben bedacht, iets voor Professor Van Ranst? Weten de onderzoekers bij pirbright er dan veel meer over dan onze "wetenschappers" ?

Meer volgt, we zijn de gazet niet.

Artikel n°: 03-20-7602
Geplaatst: 19:56 21/03/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 12 april 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.