Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929253





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ouders aan de Klaagmuur over onterechte plaatsing van hun kinderen-Update2
01 maart 2020
Morsum Magnificat brengt wat velen denken : bedenkelijke werking van justitie.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.513.300
Aalter 01 maart  2020.  

-- Update 1
De groep "Centrum voor Ouders & Kind " verzamelen klachten van ouders die met deze problematiek geconfronteerd worden, er worden pogingen ondernemen om de tij te doen keren.

-- einde update 1 19:07 1/03/2020 

Diverse individuelen komen bij Morsum Magnificat aankloppen met klachten over de behandeling van -hun- kinderen bij scheidingen, vooral bij vechtscheidingen loopt het duidelijk vaak op een flagrante manier fout. Een klager brengt het verhaal over seksueel misbruik van het kind waarbij justitie totaal verkeerd reageert op de feiten en geen oor zou hebben naar dat misbruik. In diverse verhalen komt ook jongerenwelzijn niet goed in beeld, hun consulenten, in feite sociaal assistenten, laten zich manipuleren waardoor verkeerde conclusies worden getrokken die door de jeugdrechter, met alle gevolgen van dien voor het kind, blindelings gevolgd worden. Dat verhaal wordt aan deze redactie ook bevestigd door de vader van een partij die bij deze redactie recent in het nieuws kwam.

Competentie.

In een bericht aan deze redactie lezen we " De consulenten zijn meestal sociaal assistenten of maatschappelijk werkers, zij hebben totaal geen opleiding om een deftige analyse te maken van de ouders of het kind. Zulke zaken dienen te gebeuren door een psycholoog, kinderpsycholoog, pedagoog, orthopedagoog ", einde citaat, verder " .. de wet zegt dat de rechter, indien het niet zijn vakgebied is, zich laat adviseren door een gerechtsdeskundige. De consulenten van jongerenwelzijn zijn ook geen gerechtsdeskundigen. Daarvoor is een opleiding nodig aan de universiteit ..". Deze passages doen ons denken aan onze ervaringen met parketexperts -waarvan Morsum Magnificat er al drie onderuit haalde- waarnaar door het NICC, in opdracht van de minister van Justitie Laurette Onkelinx, een onderzoek werd ingesteld en door Renard Bertrand een vernietigend rapport werd gemaakt. Incompetentie, corruptie en machtsmisbruik zijn helaas pijlers van de maatschappij die niet uitgeroeid kunnen worden en door de "elite van het "systeem" in stand worden gehouden.
 
Disproportioneel.

Volgens klachten die ons bereiken zou de macht van de consulenten dermate groot zijn dat, wanneer dat hun persoonlijke mening is dat het kind niet bij de ouders past  -na manipulatie van één van de ouders, zoals het geval M. bij deze redactie bekend-, valt daar volgens onze bron weinig tegen te doen en wordt het kind geplaatst. We polsten over die materie bij een ter zake ervaren advocaat en deze dient de verhalen / trend inderdaad te bevestigen. Bij Morsum Magnificat is er nog een verhaal bekend waarbij kinderen in de prostitutiebezigheden van de moeder zouden zijn meegesleurd, de moeder is inderdaad prostituee en het is ook daar vreemd dat justitie nooit iets ondernomen heeft, zelfs niet wanneer enkele familieleden een document tot collocatie van de moeder ondertekenden, gebeurde er niets, het dametje had zelfs een relatie met een Rechter bij de handelsrechtbank van Dendermonde.

Nederland.

Er wordt ons een link overgemaakt over een uiteenzetting van een Nederlandse advocaat die de problematiek, die in Nederland gelijkaardig zou zijn met de Belgische, uitlegt
https://www.youtube.com/watch?v=Ma4Gy2421Y0&feature=youtu.be.
Een andere link wordt ons overgemaakt over kindermishandeling die uit de media werd geweerd, hier de link https://www.youtube.com/watch?v=E0dot8qIwVc&feature=youtu.be

Wordt vervolgd als we voldoende gesteund worden met meer informatie, we zijn de gazet niet en ontvangen, zoals de gazetten, ook geen enkele financiële steun.

Artikel n°: 03-20-7579
Geplaatst: 11:06 1/03/2020

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 01 maart 2020 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.