Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929044





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Klacht Debontridder tegen Hoofdredacteur MM escaleert
03 augustus 2007
Morsum Magnificat publiceert vijf bladzijden verklaringen.
Bezoekers website Morsum Magnificat: 292.500
Betekom / Begijnendijk 3 augustus 2007.
 
De bij het Parket van Leuven gerenommeerde deskundige Julien Debontridder uit Begijnendijk diende een belachelijke, leugenachtige klacht in tegen Erik Verbeeck, de hoofdredacteur van Morsum Magnificat.
De belasterende, ongegronde en kinderachtige klacht moet worden gezien in de nasleep na de brand te Langdorp waar Debontridder een aanstelling door het Leuvens Parket heeft gemist, maar Debontridder bekijkt  Morsum Magnificat al langer met een scheef oog.
 
In de aanval.
De klacht is dermate stuitend, dat de hoofdredacteur van Morsum Magnificat nu in de aanval gaat, zijn verklaringen in een vijf bladzijden tellend relaas uiteenzet en daarbij niet minder dan vijfentwintig bladzijden bijlagen met bewijsmateriaal voegt.
Het feitenrelaas ?n de bijlagen zullen in het kader van het onderzoek van het NICC (Nationaal Instituut voor de Criminalistiek en de Criminologie) eveneens aan de auteur van ondermeer het rapport "Het statuut van de gerechtsdeskundige in strafzaken" overgemaakt worden. Dat onderzoek werd door de Minister van Justitie Laurette Onckelinx bevolen vanwege de choas met en rond de Parketexperts waarrond heel veel vragen worden gesteld.
 
Het land der blinden.
Parketexperts werken voor de Parketten zoals  in een land van blinden waar Eenoog de Koning is, ze worden als "Heilige Huizekes" aanzien en behandeld en dat moet maar eens gedaan zijn.
Dat is ook de bevinding en de mening van de auteur van het rapport (Bernard Bertrand), u kan al deze rapporten vinden op de website van het  NICC / INCC.  Er werd ??n deel in het Nederlands vertaald, de andere vijf zijn alleen verkrijgbaar (downloaden in PDF) in het frans. 
www.incc.fgov.be  (kijk in de map Expertise) 

De publicatie van de verklaring wordt hier a.s.a.p. gepubliceerd.
 
Erik Verbeeck
Hoofdredacteur Morsum Magnificat.
Laatste update ( 05 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.