Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925847





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Telenet : Zo onprofessioneel kan hun technologie zijn.
16 december 2019
Amerikaanse toestanden bij Telenet in Mechelen en elders bij klanten. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.296.400
De poging van de Amerikaan Callahan om begin de jaren negentig met veel show -maar zonder geld-, het gammele Vlaamse kabel- tv net binnen te rijven mislukte uiteindelijk, het lukte later in 1994 wel door tussenkomst van Luc Van den Brande en het inschakelen van de geraffineerde Duco Sieckinghe waarmee Morsum Magnificat in het Brussels Sheraton een uitgebreid gesprek had. 

Amerikaans ondermaats telecom materiaal.

Reeds in 1975 heeft Morsum Magnificat kennis kunnen maken met een Amerikaan -Edwards- die in de gemeente Lebbeke de teledistributie mocht realiseren en problemen had en daarom op Morsum Magnificat beroep deed. Edwards poogde met Amerikaanse signaalversterkers van Winegard die ginds in de supermarkt worden verkocht, een kabel- tv net in Lebbeke op poten te zetten, maar hij maakte daarbij technische fouten. Dat Winegard materiaal was niet geschikt om hier met alle technische problemen van een verdeelnet zoals instraling van dichtbijgelegen zenders en co- channel storingen fatsoenlijk te werken. De politici in de gemeente Lebbeke die met de Amerikaan, Intercom Distributie Noord poogden buiten te houden, zijn van een kale reis terug gekomen, de Amerikanen verkopen veel show - zie Trump - maar zijn niet zó technisch - slechts een klein percentage - als ze laten uitschijnen. 

Onprofessioneel knoeiwerk.

Dat opnieuw een Amerikaan -John Porter- aan het hoofd van Telenet staat wil niet zeggen dat van Telenet professioneel werk mag verwacht worden. De versterkers die ze voor het net gebruiken komen in ieder geval niet uit Amerika, maar wel uit Zweden - Teleste - verdeelmateriaal -abonnee aftakdozen, etc- overwegend uit China en Taiwan, een professioneel bedrijf / leverancier die al heel lang stand houdt is Mampaey- engineering

Telenet tooit zich met veren van een ander.

Telenet en Flow Tech Industries, de broer van advocaat David Gailliaert zijn al jaren in een juridisch kluwen verwikkeld, Flow Tech Industries verzorgde heel wat ICT werk voor Telenet, waardoor Telenet de handelsnaam "Flow Tech" is gaan misbruiken. Er zijn daarover verschillende procedures opgestart waarvan sommige tot in Cassatie evolueerden, advocaat Gailliaert geeft aan Morsum Magnificat geen uitleg en de advocaat van Telenet is niet bereikbaar. We komen er nog op terug.  
 
Artikel n°: 11-19-7525
Geplaatst: 11:14 16/12/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 16 december 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.