Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929044





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Verhoeven Transport en Slock Transport bezorgen Justitie kopzorgen.
01 augustus 2007
Grensoverschrijdende criminaliteit geen makkelijke materie voor onderzoeksrechters.
Bezoekers website Morsum Magnificat : 290.500
Betekom / Gent / Keerbergen / Rotterdam / Nijmegen / Leunen / Luxemburg 01 augustus 2007
 
Op de voorpagina van Morsum Magnificat 144 hebben we in een gecompliceerde vermeende oplichtingzaak een voorzichtig tipje van de sluier opgelicht.
Alhoewel anderen onvoorzichtige uitspraken doen en zaken vertellen waarvoor er geen bewijsmateriaal bestaat, kan deze redactie het zich niet veroorloven zich op glad ijs te begeven, we worden langs alle kanten scherp in 't oog gehouden, Morsum Magnificat bonkte de laatste tijd op veel deuren van Heilige Huisjes.

Daar waar anderen al minstens zes weken met verschillende personen aan het dossier bezig zijn, is deze redactie pas einde juli van de zaak op de hoogte, op sommige punten zijn we tot spijt van wie het benijdt al verder gevorderd dan anderen en dit zonder externe hulp.
De grootste tegenvaller was de familie Verhoeven Transport, ze zijn of erg bang of ze hebben wat  te verbergen ?  

 
Gecompliceerd.
In de loop van ons onderzoek vangen we op dat "De bende van Nijmegen" erbij betrokken is, maar de cruciale vraag is nog altijd : Wie levert het bewijs dat er onwettige transacties bij de verkoop van de trucks zijn geweest, er diefstal of heling was ?
Wij kunnen ons niet van de indruk ontdoen, dat de Gentse Onderzoeksrechter J.O. d?t bewijs nog niet heeft gevonden, firma's die de trucks aan SLOCK Transport of VERHOVEN Transport hebben geleverd kunnen veel vertellen, maar het bewijs leveren is een heel andere zaak.
 
Communicatie.
Door ons onderzoek waarbij we diverse verplaatsingen naar Nederland hebben gemaakt, hebben we ??n en ander kunnen traceren, maar de puzzel ligt nog niet in mekaar, het gaat om veel stukken en ze passen moeilijk in mekaar, maar we vorderen.
Feit is, dat men bij de persdienst van het Parket te Leuven niet op de hoogte is van wat er zich te Gent bij SLOCK Transport heeft afgespeeld, maar ook niet dat er bij VERHOEVEN Transport te Keerbergen bijna eenzelfde scenario speelde en dat is vreemd, de communicatie tussen de Parketten verloopt niet erg vlot.
 
In Morsum Magnificat 145 gaan we een heel stuk verder met onze publicatie van pikante details, mogelijk is er tegen dan ook een ontknoping in het dossier van Verhoeven Transport uit Keerbergen, het dossier SLOCK TRANSPORT wacht op haar afwikkeling via een Curator.
 
 Meer informatie over MM abonnementen via

 Activiteiten van morse press via www.morse-press.be
Laatste update ( 03 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.