Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925854





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Asielzoekers worden beter behandeld als veel hier geboren en getogen Belgen.
12 november 2019
Politici hebben alleen oog voor eigen belang, macht en geld.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.194.400
Aalter, 12 november 2019. 

Morsum Magnificat volgt al jaren de schandalige huisvesting- en huurproblematiek, is betrokken partij en ervaringsdeskundige met enkele uithuiszettingen en dakloosheid, waarvan onze politici niet wakker liggen. Veel andere, geboren en getogen Belgen, leven hedentendage -zoals Nancy D-. in armoede, worden niet geholpen en belanden op straat. Asielzoekers komen hier aankloppen, krijgen een dak en voedsel terwijl Belgen worden gediscrimineerd, nogal wiedes dat dit niet zal blijven duren. Brand stichten is zeker óók geen oplossing, maar het is een signaal van het volk aan bepaalde politici. Morsum Magnificat heeft heel wat ervaring in dossiers waar inwijkelingen uit vreemde landen op een schandalige manier van ons systeem hebben kunnen en mogen blijven profiteren. De politieke elite onderneemt, uit eigen belang, veel te weinig.

Leven op een camping.

Bij gebrek aan beter en dromend van een conforme woning, heeft Morsum Magnificat drie maanden op een camping verbleven, overnacht bij minus zes graden in een festival tentje, niemand heeft geholpen! Het OCMW van Berlare -het gehucht van De Gucht- leverde twee dekens ! Dat vreemdelingen met bosjes worden binnengehaald en gehuisvest zal op de lange duur nog voor meer problemen zorgen, het volk pikt het niet meer. 

Fedasil.

Voor zover ons bekend betaalt Fedasil voor de opvang van vreemdelingen 33 euro per dag per asielzoeker, daarom dumpen OCMW's, voor de poen, die asielzoekers in koten die feitelijk ongeschikt of onbewoonbaar zijn, ondertussen doen de malafide verhuurders gouden zaken. De politiek staat er bij en kijkt er naar, neen, het kan en zal niet blijven duren.
 
Tien jaar op de wachtlijst voor een sociale woning.

Geboren in Aalst, vijftig jaar hier in België gewerkt, tien jaar op de wachtlijst voor een sociale woning en nog steeds niet bekomen, je zou voor veel minder op de politici spuwen. 

Artikel n°: 10-19-7496
Geplaatst: 20:27 12/11/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur - dierenvriend 
Laatste update ( 12 november 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.