Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925855





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
GAW Nedermolen Meldert vergund op basis van niet correct brandweerverslag.
28 oktober 2019
Sloot de brandweer van Aalst de ogen voor de realiteit of is het incompetentie? 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.163.900
Aalter, 28 oktober 2019.  

Ondertussen is mede de rechtszaak tegen de VME Nedermolen wegens wanbetaling en een vraag van de handelsrechter in Dendermonde, toch een keuringsverslag van het elektrische hoofdbord tevoorschijn gekomen. Het grote elektrische bord dat vooraleer de installaties in oktober 2017 in dienst werden genomen had moeten worden gekeurd, heeft pas op 3 oktober 2019 een keuring ondergaan. Dat de aannemer Wyckaert, die beweert zot te zijn van bouwen, die blunder heeft mogen / kunnen begaan is niet zonder de hulp van andere betrokkenen kunnen gebeuren. 

Formeel bewijs geleverd.

We waarschuwden in ons artikel reeds burgers die brieven naar politici stuurden om daarmee uiterst voorzichtig te zijn, we hebben hier met de burgemeester van Aalst, Christophe D'Haese, een nieuw voorbeeld. De burgemeester ondertekende op 10 december 2018 een aanvraag voor de erkenning bij het Agentschap Zorg en Gezondheid voor de GAW Nedermolen te Meldert. Die aanvraag was vergezeld van een brandpreventieverslag met een elektriciteitbord van de Brasserie dat privé eigendom is, maar het échte bord dat de brandweer had moeten opnemen, het grote Algemeen laagspanningsbord dat vijf keer groter is dan dat van de brasserie, heeft de brandweerofficier wijselijk -?- niet gezien, toevallig is dat ALSB niet aan de verplichte keuring onderworpen! Dat ALSB is nu pas op 3 oktober 2019 wegens de rechtszaak tegen de VME, tevoorschijn gekomen.

Wat gaat de burgemeester nu doen?

Met de brief J19101869 doet de hoofdredacteur aan Christophe D'Haese de zaak nog eens uit de doeken, ook het feit dat de burgemeester het over een "klacht" heeft, die er geen was en feitelijk de klager -die er niet was- heeft bekend gemaakt. De burgemeester heeft nu het formeel bewijs van deze redactie ontvangen dat het brandweerrapport van IDK niet correct was, de vergunning door Agentschap Zorg en Gezondheid in feite niet had kunnen worden verleend.

Rekeningcommissaris moet opstappen.

Dat een rekeningcommissaris RDP geen oren had naar de melding dat het elektrische bord niet aan de verplichte keuring werd onderworpen, bovendien zelf eigenaar is van een service flat, toont aan dat die man schromelijk tekort schiet in zijn opdracht, we komen daar later nog op terug.  

Meer volgt, we zijn de gazet niet en we ontvangen ook geen subsidie.

Artikel n°: 10-19-7491
Geplaatst: 16:35 28/10/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.