Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925856





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Burgers en de politici: Pas op voor het Vlaams Belang.
28 oktober 2019
Dirk Claes, CD&V Tsjeef, verantwoordelijk voor faling VeBo Electroadvies.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.161.100
Aalter, 28 oktober 2019.

 Politici doen alleen iets -voor u- als ze over
 "uw rug" ook naar omhoog kunnen kruipen.
 
In het kader van ons recent en druk bekeken artikel over burgers die naar politici schrijven, wensen we met dit artikel nogmaals duidelijk maken wat de gevolgen kunnen zijn van contacten met het Vlaams Belang. Morsum Magnificat die inderdaad in die periode in Rotselaar mistoestanden blootlegde, had toen niet alleen met het Vlaams Belang contact, maar ook met de Open Vld, de sp.a en zelfs de CD&V, maar smeerlap Dirk Claes misbruikte zijn macht als politicus. Claes had ook de Leuvense procureur Ivo Carmen als klant in zijn kroeg "Bij Boeres" waar over Morsum Magnificat gesproken werd, maar de procureur ontkende dat dixit Hoge Raad voor de Justitie.

Met belastinggeld.

De faling van het gespecialiseerde bedrijf VeBo Electroadvies bvba werd veroorzaakt door een brief van 23 maart 2005 opgesteld door Tsjeef Dirk Claes en met belastinggeld verzonden naar alle burgemeesters in Vlaanderen, gemeenten waren stuk voor stuk potentiėle klanten van VeBo Electroadvies die door de brief afhaakten, VeBo concreet -Diest- bestellingen misliep. De bedoeling om te schaden was zo groot dat de Tsjeef in zijn brief VeBo wijzigde in V.B. -doelend op Vlaams Belang-. De faling van VeBo Electroadvies was het rechtstreekse gevolg van die brief die op 25 april 2005 vanaf de Kamer van Volksvertegenwoordigers werd verstuurd. 

Vlaams Belang.

Het ganse verhaal is niet in een notendop samen te vatten, maar de aanleiding van Tsjeef Claes om Morsum Magnificat aan te pakken zijn de acties van Professor -Em- Luc Lamine uit Rotselaar die Dirk Claes toen als burgemeester in het vizier nam rond onder meer de aanwezigheid van illegale bliksemafleiders met radioactieve bronnen die in Rotselaar aanwezig waren, onder meer op het dak van een school waar een kind aan kanker is overleden, een overlijden dat mogelijk aan die smeerlapperij -radioactieve besmetting met Radium 226- kan gelinkt worden. Het Vlaams Belang heeft Morsum Magnificat in dit kader nooit gesteund, ook omdat Luc Lamine door de partij werd uitgespuwd, maar later toch weer opdrachten kreeg waarover binnen de partij dan weer heibel ontstond. Wie contacten onderhoudt met het Vlaams Belang moet mogelijk de gevolgen dragen, als er problemen komen zal het Vlaams Belang u niet kennen, wij kunnen het weten. 

Artikel n°: 10-19-7489
Geplaatst: 13:35 28/10/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 28 oktober 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.