Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925856

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aalter " Tom op tour" in Knesselare-MM-288-02
26 oktober 2019
2Vlaams Belang met Tom Van Grieken de boer op. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.156.200
Aalter, 25 oktober 2019.  


Het Vlaams Belang verspreidde op sommige plaatsen rijkelijk laat haar glossy folder "Vlaams Belang Aalter dankt de kiezer". In de flyer werd het bezoek van Tom Van Grieken van 25 oktober om half acht in café Nobis te Knesselare aangekondigd, het pamflet viel bij sommigen pas vrijdag op de vloermat, rijkelijk laat dus, dat was ook het geval met deze redactie, maar we zijn in Knesselare toch even poolshoogte gaan nemen. Tom Van Grieken is zowat tegen het aangekondigde uur komen opdagen, we noteerden ook Yves Buysse, Adeline Blanquaert en Wim Deckmyn. Ook gemeenteraadslid voor het Vlaams Belang in Aalter, Paul Beheyt en de afdelingsvoorzitter van Aalter Frederik Roose mochten uiteraard niet ontbreken.

Nokvol.

De korte toespraak van Tom Van Grieken werd een klassieker, de opkomst voor zo'n kleine ruimte was overdadig, we waren niet in staat om fatsoenlijke foto's te schieten, of wegens rumoer met wie dan ook te praten. We moeten wel zeggen dat de lokale mandatarissen vriendelijk waren en dat iedere bezoeker twee jetons, goed voor dito consummatie, kregen toegestopt. Voor deze "Tom op Tour" was het nokvolle café Nobis, in tegenstelling tot veel andere activiteiten van het Vlaams Belang, gevuld met overwegend jongeren en minder senioren,  er is duidelijk bij het Vlaams Belang een verjonging aan de gang. 

Nokvol café, onmogelijk werken voor journalisten.

Meer volgt in MM_288_02 we zijn de gazet niet en we worden ook door niemand financieel gesteund, ook door het Vlaams Belang niet, dat is pas onafhankelijke journalistiek.   

Artikel n°: 10-19-7488
Geplaatst: 12:08 26/10/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 27 oktober 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.