Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925860





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Waarschuwing aan burgers die naar politici schrijven!
16 oktober 2019
Burgemeester van Aalst wordt gewaarschuwd voor mogelijke fraude maar ziet klacht. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.132.000
Aalter, 16 oktober 2019.

Opgepast voor politici!

In 1991 stuurde de hoofdredacteur van Morsum Magnificat een brief naar de minister van Binnenlandse Zaken Louis Tobback -sp.a-, de demagoog van Leuven hing toen in de gordijnen met Electrabel, maar ondertussen zetelde diezelfde Tobback in de intercommunale Iverlek -waar politici hun zakken vullen- waar Electrabel 57% van de aandelen had ! De brief handelde over de veiligheid van de openbare elektrische netten, lafaard Tobback stuurde de brief met naam en toenaam prompt naar Electrabel waardoor de schrijver zijn werk verloor.

Meer voorbeelden.

Morsum Magnificat heeft over het feit dat burgers heel voorzichtig moeten zijn wanneer zij onder andere verdachte personen melden, of ambtenaren inlichten over misbruiken, fraude enzovoort, nog veel meer voorbeelden. we hebben dat in een artikel van 21 juli 2013 al voldoende duidelijk gemaakt. 

Burgemeester Christoph D'Haese ziek in hetzelfde bedje.

Morsum Magnificat is op de hoogte gekomen van het feit dat de burgemeester van Aalst op 10 december 2018 een document ondertekende waarmee aan het Agentschap Zorg en Gezondheid een vergunning wordt aangevraagd voor 45 assistentiewoningen te Meldert. Dat door de burgemeester onderschreven document bevat een brandpreventieverslag waarin een elektrisch bord is opgenomen dat niet het ALSB is, maar een ander bord, dat van de cafetaria, het eigenlijke Algemeen bord werd over het hoofd gezien! Toevallig bevat dat algemeen bord -ALSB- inbreuken en het is bovendien, zoals de wet -art.270 AREI - dat voorziet, vóór indienstelling nooit gekeurd. Aan de burgemeester werden daarover per brief vragen gesteld, in feite betrof het een "Melding" van dubieuze feiten. De burgemeester stuurt op 11 september 2019 een brief naar de VME en De Syndic waarin hij het heeft over een "Klacht" van één bewoner. Hoe laf moet je als politicus zijn om zich achter een burger weg te stoppen, in feite wraak te nemen omdat die pientere burger dat durft aan te kaarten.

Ook de Rechter wil nu het verslag zien.

Tijdens de zitting van 10 oktober 2019 in de Handelsrechtbank te Dendermonde is in de rechtszaak die MORSE-Press tegen de VME aanspande, dat elektrisch bord ter sprake gekomen. Oorzaak van de ganse heisa is de houding en het machtsmisbruik van de rekeningcommissaris die wellicht de rekening zelf zal kunnen betalen. 

Artikel n°: 10-19-7475
Geplaatst: 14:53 16/10/2019


Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 16 oktober 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.