Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925860





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Meldert GAW Nedermolen : Jacht op keuringsverslag ALSB van 43 assistentiewoningen.
15 oktober 2019
Rechter vraagt VME Nedermolen keuringsverslag hoofdbord elektriciteit te tonen. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 5.126.300
Aalter 15 oktober 2019.

Op 10 oktober zou de handelsrechter te Dendermonde in de zaak die MORSE-Press Vof tegen de VME Nedermolen aanvatte wegens het niet betalen van niet geprotesteerde facturen, volgens artikel 735 van het Gerechtelijk Wetboek, de knoop doorhakken. Toen de advocaat van de tegenpartij Chis Schelkens stelde dat de zaak niet zó eenvoudig was, diende MORSE-Press dat te beamen en reageerde : " inderdaad mevrouw de Voorzitter, het is niet eenvoudig, zelfs dat algemeen elektrisch bord -ALSB- zou niet de verplichte keuring vóór indienststelling -art.270 AREI- ondergaan hebben ". 

Openbare orde.

Dat statement van MORSE-Press viel bij de Voorzitter niet in dovemansoren " dit is van openbare orde " en dus kan deze rechtbank niet anders dan aan de VME Nedermolen bevelen dat keuringsverslag voor te leggen. De verdere behandeling werd daarop uitgesteld naar 7 november. MORSE-Press zal nu op haar beurt in dat kader van openbare orde al haar bewijsmateriaal bij haar stukken voegen en aantonen dat iedereen die verantwoordelijkheid in het kader van de keuring van dat laagspanningsbord had moeten opnemen, dat niet gedaan heeft. Alleen de burgemeester van Aalst heeft VME Nedermolen en De Syndic met een brief van 11 september 2019 verzocht om tegen 1 november 2019 dat verslag boven te halen. MORSE-Press, die inzicht had in het PID -post interventie dossier-, heeft wel drie andere verslagen, maar geen keuringsverslag van dat algemeen bord gevonden. Geen enkele partij zoals aannemer Wyckaert, de elektricien, Fluvius, die erom gevraagd werden, kon het keuringsverslag voorleggen en bleven allemaal het antwoord schuldig.

Ander bord.

Zoals reeds eerder gebracht werd, om de aanvraag van de vergunning bij het Agentschap Zorg en Gezondheid d.d. 10 december 2018 te staven, een ander elektrisch bord in het brandpreventieverslag opgenomen, ook de brandweer werd  daarover geïnterpelleerd, maar de zonecommandant werkte zich met zijn antwoord nog meer in nesten. Hier moet worden aangenomen dat de GAW Nedermolen door het Agentschap Zorg en Gezondheid op een niet correcte wijze werd erkend. 

Meer en meer foto's volgen later nog, we zijn de gazet niet.

Artikel n°: 10-19-7473
Geplaatst: 10:49 15/10/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 16 oktober 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.