Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925869

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Gordelfestival morgen : Vlaams Belang voert actie.
31 augustus 2019
Vlaamse wimpels om het Vlaamse karakter te benadrukken.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.999.600
Aalst, 31 augustus 2019.

Naar jaarlijkse gewoonte wordt op 1 september het Vlaams karakter van de Rand rond Brussel benadrukt met de organisatie van De Gordel. Dilbeek is dit jaar focusgemeente. Van dat gordelfestival maken politici door hun aanwezigheid weer gretig gebruik om met politieke rivalen de draak te steken, erger, spijkers op het wegdek uit te strooien waardoor vele bandjes van fietsen sneuvelen. 

Vlaams Belang voert actie in focusgemeente.

Naar jaarlijkse gewoonte voert het Vlaams Belang actie op de Gordel en gezien de vlaggenheisa van de jongste weken op Pukkelpop delen zij Vlaamse wimpels uit aan de fietsers en wandelaars onder het motto ‘Verdedig onze kleuren’. Omdat de organisatoren het oorspronkelijke Vlaams karakter van de manifestatie steeds meer naar de achtergrond schuiven, is het, volgens hen, hun taak als Vlaams-nationale partij ze net in de verf te zetten.

CC Westrand.

De actie vindt plaats op zondag 1 september aan het Gordeltrefpunt in Dilbeek vanaf 9.40u -CC Westrand, Kamerijklaan 46 – 1700 Dilbeek- en zal bijgewoond worden door een ruime parlementaire delegatie.

NVDR:
Gezien de laatste verkiezingsuitslag, waar Vlaams Belang als de grote winnaar uit kwam en een aanzienlijke winst boekte, wordt hun kassa met zo'n acht miljoen euro aangedikt zodat zij meer dan voldoende middelen hebben om extra veel wimpels uit te kunnen delen. Zij krijgen immers per binnengehaalde stem een subsidie van de Belgische Staat, dus wordt hun kas sedert 26 mei 2019 flink gespijsd.

Bron: Vlaams Belang
Bewerking: jvds 

Artikel n° : 08-19-7447
Geplaatst : 14:43 31/08/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.