Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929045





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Verhoeven Transport Keerbergen - Update 3
29 juli 2007
Contactpersoon Nederlandse overnemer verstopt zich.


Bezoekers website Morsum Magnificat : 286.800
Betekom / Leunen 29 juli 2007

Update 2 : 30 juli 2007 11:00u
We hebben Theodorus J., alias Jaak heden toch aan de telefoon gekregen, Verhoeven (Transport Verhoeven) is zijn verplichtingen niet nagekomen klaagt Jaak, ik ga stappen ondernemen want ik heb 200.000 euro betaald en achteraf blijkt het een lege doos te zijn, ergo, nadat ik betaalde, dagen de schuldeisers op.
Dat er 200.000 euro is betaald, wordt door een firma die de administratieve kant van de overname regelde bevestigd, wat er daarna is gebeurd, is voor iedereen een vraagteken.
De publicatie van de overname en / of de wijziging van het bestuurdersmandaat is vandaag nog altijd niet in het Staatsblad gepubliceerd.
Bij de boekhouder van Verhoeven Transport wil men maar weinig kwijt, de publicatie in het Staatsblad komt er zeggen ze daar, misschien is er vertraging door de vakantie ??

Update 1 : 29 juli 2007 22:00u
We worden door personeel van Transport Verhoeven ge?nformeerd dat trekkers van Verhoeven te koop staan op  www.lbtrucks.nl  .  Het personeel van Transport Verhoeven dat plotseling voor een voldongen feit werd geplaats ?n zonder werk kwam te staan is meer dan verbolgen, niemand weet precies wat er gebeurd is, Willy Verhoeven hebben we nog steeds niet kunnen bereiken.

Met de hulp van informanten komen we in het Nederlandse Leunen terecht waar we ?ne Jaak J. zoeken, dat zou de contactpersoon zijn die de verkoop van o.m. het wagenpark vanTransport Verhoeven regelde, maar de man laat zich niet zien, beantwoordt de telefoon niet en doet ook de deur niet open.
We achterhalen ook dat Theodorus alias Jaak, geen doetje is, de woning die hij via Patricia G. 10 jaar geleden huurde, als een vestiging afschermde en het huis zelf door ondoorzichtige omheiningen niet meer vanaf de straat zichtbaar was, plotseling werd de huur op 1 juli 2007 opgezegd bevestigd de eigenaar aan deze redactie.
We hebben wel de nieuwe schuilplaats van Jaak gevonden, maar de man laat zich niet horen of zien.
 
Wordt vervolgd.
 
Abonnementen Morsum Magnificat kan u aanvragen via

 
Laatste update ( 29 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.