Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925891





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Bijenweek: Team Damme met "Peter van de week van de Bij" Dominique Persoone, mooiste bijentuin.
03 juni 2019
Team van Beveren met "Meter van de week van de Bij" Britt Van Marsenille werd tweede.
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.768.000
Gent 02 juni 2019.

Omgeving Vlaanderen -vroeger LNE- organiseert voor de zesde keer de week van de Bij waarover u alles kan vinden op de website van Omgeving Vlaanderen en in de bijenkrant. Morsum Magnificat was aanwezig bij de opening van het grote bijenfeest dat gehouden werd in de wereld van Kina aan het Sint Pietersplein te Gent. Morsum Magnificat draagt ook haar steentje bij met een bescheiden bijenhotel, een initiatief dat iedereen zou moeten nemen, want bijen zijn inderdaad nuttig en nodig.


Het bijenhotel van Morsum Magnificat 

Brit Van Marsenille.

Meter van de Week van de Bij is Britt Van Marsenille, een -schijn?-zelfstandige van de Vrt, zij nam het voor de realisatie van een bijentuin op tegen Dominique Persoone, chocolatier en net als Britt ook imker. Persoone werkte samen met de ploeg van de gemeente Damme, Van Marsenille met Beveren. Britt Van Marsenille is een -kleine- zelfstandige die verdacht veel voor de Vrt werkt, waardoor dat veelvuldig als zelfstandige voor dezelfde opdrachtgever werken, wel eens als een schijnzelfstandige zou kunnen worden aanzien. Britt Van Marsenille kwam bij Morsum Magnificat qua onveilige toestanden tijdens Factcheckers in beeld, Morsum Magnificat stelde daarover vragen aan de preventieadviseur van de Vrt en WASO. De arbeidsinspectie zou weinig kunnen ondernemen omdat het allemaal om zelfstandigen zou gaan, maar Morsum Magnificat is het daarmee niet eens. De opdrachtgever, Vrt, moet er op letten dat ondernemingen die in haar onderneming -of opdracht- werken uitvoeren, de veiligheid respecteren -art. 8, 9, 10 van KB van 4 augustus 1996-.  


Dominique Persoone de winnaar met de gemeente Damme, Britt Van Marsenille, verliezer met de gemeente Beveren.

Verzekering, Vrt ...

We hebben Brit Van Marcenille over dat feit aangesproken, maar ze viel op haar poten als een kat, alleen raakte haar uitleg kant noch wal ... - meer in MM -


Meer volgt asap, we zijn de gazet niet.

Artikel n° : 06-19-7402
Geplaatst : 19:00 3/06/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 04 juni 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.