Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927059





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Parketexperts die zich vergissen.
25 juli 2007
Brand Langdorp, hokus, pokus, pats.

Bezoekers website Morsum Magnificat: 283.500
Betekom / Langdorp / Boortmeerbeek 25 juli 2007.

Lees het artikel in Morsum Magnificat 145.

Update 3: 27 juli 2007 22:00u
Vandaag vernemen we, dat deskundige Julien Debontridder klacht tegen de hoofdredacteur van Morsum Magnificat bij de locale politie van Tremelo heeft ingediend. Debontridder is de deskundige uit Begijnendijk die in het verleden expertises uitvoerde in schadegevallen waar IVERLEK partij was.
Reeds op 18 oktober 1994 werd daaromtrent bij de Procureur des Koning reeds melding gemaakt.
25 Gedupeerden die schade hebben geleden onderschreven toen ook een petitie omtrent het onderzoek van Debontridder.

Update 2: 26 juli 2007 12:15u
De "Journalist" van Morsum Magnificat diende vandaag bij de locale politie klacht in tegen de Parketexpert uit Boortmeerbeek.  Het moet maar eens afgelopen zijn met het met de voeten treden van het geheim van het onderzoek, ook Parketexperten moeten art.458 van het SW respecteren. 

Update 1: 25 juli 2007 22:15u
We vernemen vanavond eveneens, dat de deskundige aan omstsaanders zijn onderzoeksresultaten van dat moment heeft bekend gemaakt, de Parketexpert gaat hierdoor wel degelijk zijn boekje te buiten (art.458 van het Strafwetboek). Toen deze redactie de heer Stroobants daarover opbelde wilde hij niets kwijt en verwees naar het Parket te Leuven.
De nabestaanden hebben eveneens (zelfs als leken ter zake) hun verontwaardiging uitgedrukt omtrent de wijze dat de deskundige zich tijdens het onderzoek ter plaatse heeft gedragen, uitlatingen geplaatst die de journalist van Morsum Magnificat in een slecht daglicht stelt.

 
Omtrent het "optreden" van de in extremis door het Leuvens Parket aangestelde deskundige in de brand te Langdorp worden we ge?nformeerd dat de Leuvense deskundige W.Stroobants (Boortmeerbeek) zich denigrerend over "de journalist" in bijzijn van diverse personen heeft uitgelaten.
 
In Morsum Magnificat 144 brengen we een artikel omtrent de vergissingen van deskundigen door het Parket aangesteld  die verband houden met branden met een elektrische oorzaak, ??n met elektrocutie als gevolg, de andere vanwege een overspanning in 72 woningen.
 
We brengen aan het licht, dat een deskundige die opdrachten uitvoert voor het Leuvens Parket, optrad in een schadegeval waar IVERLEK de oorzaak was en die deskundige op dat moment in dienst was van IVERLEK, toevallig liet die Expert zich door personeelsleden van IVERLEK / ELECTRABEL verkeerd inlichten waardoor IVERLEK buiten schot bleef .......
 
Omdat we weten dat die ?n? Expert bij het Leuvens Parket hoog staat aangeschreven, moeten we stevige argumenten hebben en die hebben we.
 
U leest een uitgebreid artikel  in Morsum Magnificat 144.
 
 
www.morse-press.be
Laatste update ( 20 augustus 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.