Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926893





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
NMBS : Elektrisch net is een grote puinhoop.
15 mei 2019
Er zou veel meer kunnen mislopen, de infrastructuur bulkt van de non conformiteiten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.730.700.
Aarschot, 15 mei 2019.
 
Naar aanleiding van de problemen met een "seinkast" -wat is dat precies meneer Petit ?- mocht de klassieke door het systeem en de NMBS / INFRABEL gestuurde pers, weer veel sfeerbeelden draaien, het "volk" was weer blij voor de camera te mogen komen, maar van de bewuste seinkast, uiteraard geen beelden! Natuurlijk heeft noch "Petitje", noch de kontlikjournalisten énig benul van het technische aspect, "Petitje" reageerde niet op een vraag van Morsum Magnificat, nogal wiedes, hij zou niet kunnen antwoorden. Gemakshalve wordt Morsum Magnificat om die reden geboycot dan moeten ze niet antwoorden op lastige vragen.

Incompetent.

De foto genomen op perron 1 van het station te Aarschot -dus openbaar domein, want dat is een perron- toont slecht één situatie waarmee de incompetentie van de NMBS wordt aangetoond, we hebben nog meer foto's die dat telkens kunnen aantonen. 

Onaanvaardbaar.

Het is wel zo dat het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties niet van toepassing is op de installaties van de NMBS, er is dus geen officiële controle op die elektrische installaties en zodoende kan de NMBS rustig, zoals we hier bewijzen, verder aanmodderen.

Strijdig met het AREI, de regels van goed vakmanschap!
Laat ze daar meer eens een uitzending over maken!

Dit is een héél simpel voorbeeld dat de incompetentie -en erger- van de NMBS aantoont. Hier wordt artikel 201 en 205 van het AREI -KB 10 maart 1981- met de voeten getreden. Akkoord dat er tegen vandalisme niets of weinig ondernomen kan worden maar wat kabeldiefstallen betreft, zet de NMBS / INFRABEL de kat vaak bij de melk.

Artikel n° : 05-19-7388
Geplaatst : 18:25 15/05/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.