Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929670





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Lijn : Zet er toch een punt achter..
02 mei 2019
Vervoersbewijs niet geldig en dan toch geldig. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.708.500.
Leuven 02 mei 2019.

Als er bij De Lijn geen problemen zijn met het vervoer van de reizigers zelf, dan is wel iets anders dat faalt. Een vervoersbewijs dat in april is vervallen zorgt "soms" voor problemen bij de kaartlezer, maar op een ander tijdstip en een andere bus werkt dan weer wel. Geïnformeerd via een betalend 070 nummer, laat De Lijn weten, dat de kaart in april vervalt maar het abonnement nog is betaald tot augustus 2019. 

Nieuwe kaart.

Volgens de helpdesk moet de reiziger een nieuwe kaart van 5 euro aankopen, maar bij de lijnwinkel in Leuven heeft men de kaart getest en " de kaart blijft geldig tot wanneer het abonnement vervalt "zegt men daar! Dus alle moeite was voor niets! De Lijn stuurt toch nog een brief waarin betaling van de vijf euro wordt gevraagd, terwijl dat volgens de winkel niet nodig is? Hoeveel maten en gewichten heeft De Lijn? Dat De Lijn dringend in de leer moet bij de MIVB is duidelijk!

Kledij.

We zien dat zelfs een linkse gazet het over ontevredenheid van de reizigers over De Lijn schrijft. We zien dat sommige bestuurders een erg onbetrouwbaar voorkomen hebben, fleece met kap en venster met een zwarte doek afgeschermd! Een andere bestuurder van De Lijn die we daarover hebben aangesproken reageerde denigrerend : "we kennen hem". Maar dat is niet de enige bestuurder die met zeer slordige kledij achter het stuur zit. Bij de MIVB in Brussel hebben we dat nog nooit gezien, alle bestuurders dragen daar een uniform, De Lijn wordt dus niet fatsoenlijk bestuurd. De N-VA onder Ben Weyts hebben er ook niets aan gedaan, op diverse bewijzen dat deze redactie aan het kabinet Weyts - Dries Verhaege - stuurde, kwam er niet eens een reactie. 

Artikel n° : 04-19-7373
Geplaatst : 15:15 2/05/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 02 mei 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.