Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929670





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang met 1 mei toespraken te Ninove-Update1
01 mei 2019
Gaat het Vlaams Belang haar sporen als sociale partij ooit kunnen verdienen?
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.708.800.
Ninove, 01 mei 2019.

Woonproblemen : Eigen Volk eerst?

Het Vlaams Belang moet zich dringend ook mengen in de problematiek van de woningen, vooral op de huurmarkt is het schrijnend hoe eigen volk uit de boot valt. Door de instroom van vreemdelingen wordt de huurmarkt helemaal een puinhoop. Malafide verhuurders verhuren met alle gemak panden die ongeschikt- of onbewoonbaar zijn aan vreemdelingen die er samenhokken en die daar blijkbaar geen enkel probleem mee hebben. Het "Eigen Volk" dat niet in een stal wil wonen, valt uit de boot! Fedasil betaalt aan OCMW's vlotjes 33€ per dag, per asielzoeker voor onderdak, de politiek heeft ook hier boter op het hoofd. Vlaams Belang wordt wakker en maak uw slogan in de huurmarkt waar "eigen volk eerst" hier toch ook zou moeten gelden ??

Goed genoeg voor Syriërs.

Het OCMW van Tremelo verhuurde zogezegd zonder het pand te hebben gezien een krot aan het Syrisch gezin die ze zelf uit hun doorgangswoning hadden gezet. Het pand was feitelijk onbewoonbaar, gevaarlijke elektriciteit en de waterreservoir van het toilet was niet aangesloten -foto's-. Het is pas wanneer deze redactie in actie kwam dat Tremelo de dienst RO inschakelde. De Syriërs zouden de woning betrokken hebben.


Inbouwkookplaat boven op de aanrecht geplaatst en op een zeer gevaarlijke manier aangesloten.

Reservoir van het toilet niet aangesloten. 

--- einde update 1 18:40 2/05/2019

De klassieke pers, onder meer VRT en VTM, brachten in hun zes uur journaal wel de 1 mei toespraken van de socialisten, maar slaagden er niet in om ook een verslag te brengen van de 1 mei toespraken van het Vlaams Belang in Ninove. Het Vlaams belang moet inderdaad haar sporen als sociale partij nog verdienen maar het cordon sanitaire belet de partij om te tonen wat ze waard zijn! Het Vlaams Belang moet de stemmen die ze van "het volk" gekregen hebben à rato kunnen verzilveren, het is aan hun kandidaten om het volk, dat de leiders kiest die het verdient, met voldoende overtuigende argumenten aan boord te halen. 


Guy D'Haeseleer : Welkom in Vlaams Belang city - De N-VA, de socialisten en de klassieke pers waren in diens toespraak kop van Jut. Een Guy D'Haeseleer zou misschien in een sociaal kader kunnen passen.  

N-VA eigen belang eerst.

Morsum Magnificat had de N-VA -kort na haar deelname aan de macht- al vrij snel door, zij hebben hun kiezersmandaat schromelijk misbruikt om tijdens de periode dat ze mee bestuurden het electoraal bedje voor "hun" te spreiden en er met belastinggeld voor te zorgen dat hun partij op diverse plaatsen in het zadel werd gezet en de staatskas uit eigen belang nog verder te plunderen. De minister van financiën, nota bene een ex journalist, heeft de Staatsschuld niet doen dalen, maar integendeel doen stijgen. Wie er enerzijds met enkele euro's op vooruit is gegaan, heeft dat op een ander vlak dubbel en dik wegens belastingen en allerlei stijgende prijzen, moeten afgeven. De N-VA is idem als al de rest, het Vlaams Belang "zou" misschien het tij kunnen doen keren en ons uiteindelijk verlossen van de vreemdelingen die onze welvaart al voor het overgrote deel om zeep hebben geholpen.

Dries Van Langenhove. 

Spreker Van Langenhove geeft meer juridisch / technisch doorspekte speeches: Wij hebben geen massale arbeidsmigratie nodig om onze economie draaiende te houden, vreemdelingen zijn vaak vier keer meer werkloos en ontvangen zeventig procent van alle uitgekeerde leeflonen. Het ontwrichtende feit daarvan in onze samenleving weegt niet op tegen het profijt dat het zal opleveren. Vlamingen leven immers niet in functie van economische factoren of abstracte politieke constructies. nvdr: De partij heeft het laatste van deze man nog niet gezien, ook de klassieke pers heeft er blijkbaar moeite mee om zijn bedoelingen te kaderen. Hoe dan ook hebben we Filip Dewinter of Anke Van dermeersch in Ninove weer niet gezien.

NVDR.

Morsum Magnificat beschikt over heel wat informatie hoeveel de belastingbetaler aan vreemdelingen betaalt. In februari 2019 werd in Tremelo een Syrisch gezin uithuis gezet, dat gezin kreeg via het OCMW van Tremelo en kindergeld meer dan tweeduizend euro per maand toegestopt, ook de vier kinderen liepen er school, maar werken zat er voor Mohammad niet in. Morsum Magnificat heeft in die zin nog andere voorbeelden, onder meer een huisgezin afkomstig uit Libanon, eveneens in Tremelo gevestigd. Dat gezin is sinds ze hier verblijven met nog twee kinderen uitgebreid, ze zijn nu met acht en het OCMW moet voor een woning zorgen! Tremelo was fier op haar LOI -Lokaal Opvang Initiatief- beleid, nu worden ze door hun eigen succes LOI luizen gebeten! Deze redactie kan met nog meer dergelijke voorbeelden, nog pagina's doorgaan, in Genk hebben we weet van een Turk die ondertussen vijftig is en hier nog nooit méér dan enkele dagen heeft gewerkt, niettegenstaande dat werden de schoolgaande kinderen op onze kosten in een internaat geplaatst, etc.

Dries : Als het systeem niet functioneert dan moet het volk zijn gedrag aanpassen of moet het systeem zelfs worden vervangen. 

Tom Van Grieken.

Het Vlaams Belang wil, ons baserend op de toespraak van Tom Van Grieken, vooral komaf maken met de uitpersing van de Vlaming, de import van asielzoekers en migranten maar evenzeer van lage loonarbeiders. Ook het dalende onderwijsniveau ontstaan door de "diversiteit van de klassen" moet worden aangepakt. Voor de ouderen, die vaak hun verblijf in een rusthuis -momenteel meer dan 1.700 euro per maand-, moet ook beter worden gezorgd.

De hen dwarszittende items zijn ondermeer: De verviervoudiging van de kostprijs van de leeflonen tot 260 miljoen euro, een nieuw asielcentrum voor 140 gehandicapte asielzoekers terwijl er 15.000 mensen op de wachtlijst staan voor een assistentiebudget, het veel te lage pensioen van 1.200 euro per maand voor autochtonen terwijl de kost voor een binnenwandelende asielzoeker oploopt tot 2.250 euro per maand. 
Vlaams Belang wil zich méér en meer profileren als sociale partij maar helaas, zolang zij niet mogen meebesturen, zal "het volk" niet weten in hoeverre dat de waarheid is.


Artikel n° : 04-19-7371
Geplaatst : 18:34 1/05/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur 
Laatste update ( 02 mei 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.