Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925911





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Exit Bar in Gelrode plotseling te koop.
17 april 2019
Mogelijk liggen verwikkelingen met de Albanese maffia aan de basis. 
Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.687.100.
Gelrode, 17 april 2019.

Alhoewel de eigenaar van de onlangs op spectaculaire wijze gesloten Exit Bar te Gelrode nog volop plannen had met het pand, gooit PVL plotseling het roer honderd tachtig graden om en verkoopt het krot dat volgens kenners rijp is voor de sloop. PVL kan soms onbesuisde beslissingen nemen die achteraf bekeken, niet de juiste waren, dat is uit het verleden met Enfoco wel eens gebleken. Niettegenstaande de huidige eigenaar van oordeel is het pand goedkoop te hebben gekocht, blijkt dat toch niet het geval te zijn. 

Albanese maffia.

De spin in het web van diverse bars, Elena in Begijnendijk, Poco Loco en ABX in Aarschot en Exit in Gelrode, is de uit Albanië afkomstige Eleni Rafailidou die, naar het schijnt, nogal wat contacten heeft met beruchte gangsters van de Albanese maffia en hier ook de vinger in de pap zouden hebben en de controle willen blijven behouden, dat zou recent aan de eigenaar diets zijn gemaakt.  Of dat de reden is dat de eigenaar zijn staart intrekt is niet zeker, maar het is een mogelijke denkpiste.

Infrastructuurwerken.

Misschien kan de eigenaar beter contact nemen met de stad Aarschot, het wegdek van de Leuvensesteenweg wordt vernieuwd en er is sprake van een rondpunt en / of verkeerslichten, wellicht wil stad Aarschot Exit wel kopen, of erger, misschien gaan ze het onteigenen?  

Plotseling is de Exit te koop, volgens een bron is het pand goed voor de sloop en is de elektriciteit erbarmelijk slecht. 

Artikel n°: 04-19-7356
Geplaatst: 18:39 17/04/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 17 april 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.