Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925920





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Commissie Wonen is al op weg naar de Exit.
29 maart 2019
Op 24 april houdt minister Homans de laatste Commissie Wonen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.651.100
Brussel 29 maart 2019.

Zoals gewoonlijk waren er voor de Commissie Wonen slechts een handvol volksvertegenwoordigers komen opdagen, minister Homans was twintig minuten te vroeg. Zowel de minister als de aanwezige volksvertegenwoordigers van N-VA, CD&V en sp.a waren zo te zien weer zeer goede maatjes, alleen met het Vlaams Belang vlot het duidelijk niet. Katrien Partyka -CD&V-, An Christiaens -CD&V- en Güler Turan -sp.a- hadden niet eens het fatsoen om hun onderling geklets tijdens de uiteenzetting van het Vlaams Belang -Guy D'Haeseleer- te stoppen, zeer ongepast van dat trio en een gebrek aan opvoeding. Voorzitter Lorin Parys had deze dames wel tot de orde mogen roepen.

Laatste Commissie Wonen.

Homans ging niet in op de vragen van Valerie Taeldeman om een tipje van de sluier op te lichten over het GWO 2018 van Steunpunt Wonen, Homans verwees wel naar het verdienstelijk werk van het Steunpunt Wonen, nogal wiedes, binnenkort weten we hoeveel belastinggeld aan studies en onderzoeken van KU Leuven Hiva, werden besteed. Morsum Magnificat is óók van oordeel dat Sien Winters en haar ploeg professionele rapporten produceert, maar dat is in feite de taak van de overheid, een overheid die qua conformiteit woningen altijd faalde en blijft falen. Op 25 april 2019 wordt er in het chique Herman Teirlinck gebouw onder het motto " Wonen in Vlaanderen anno 2018" opnieuw een studiedag georganiseerd. Minister Homans hoopt dat volksvertegenwoordigers er zullen zijn om daar de stand van zaken over o.m. dakisolatie en dubbele beglazing anno 2018 te vernemen.


De ondermaatse aanwezigheid van de volksvertegenwoordigers, Morsum Magnificat -links bven- was er bij, luisterde en keek er naar. 

Zeker niet en nooit over onze rug.

Tegen Morsum Magnificat praten ze ook niet -ook het Vlaams Belang niet !- nogal wiedes, over onze journalistieke rug kunnen ze niet naar omhoog kruipen, he is juist dat wat politici via journalisten doen. 

Lik op stuk!

Als politici het "volk" om verschillende redenen als voetveeg gebruiken, door bijvoorbeeld kiesbeloften niet in te lossen of zich hautain gedragen, dan moet het volk die politici lik op stuk geven en als vuil behandelen. 

Agenda

Video 
Artikel n° : 03-19-7338
Geplaatst : 12:51 29/03/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Laatste update ( 01 april 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.