Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16929046





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brand te Langdorp vervolg III.
23 juli 2007
 Wat stond er in het politierapport dat geen deskundige is gevorderd ?


Bezoekers website Morsum Magnificat : 281.200
Betekom / Langdorp 23 juli 2007
.

Update 1: 23 juli 2007 18:00u
Vandaag heeft de dienst "Exploitatie" van EANDIS met man en macht naar de plaats gezocht waar de kabel ondergronds in kortsluiting is, waarom die plotse ijver ? Hoe werden de ondergrondse verbindingen gemaakt en welke secties werden met mekaar verdonden ?


In bepaalde omstandigheden is een mensenleven niets waard, tenminste bepaalde mensenlevens, zoals dat van Jenny S. die te Langdorp, doordat de vrouw de ongelukkige beslissing nam haar katten te willen redden uit een brandend chalet, omkwam door een brand.

Kortsluiting.
Uit de informatie en de vaststellingen dat wij hebben kunnen doen blijkt dat er in de aftakking naar de abonnee een kortsluiting zit tussen de neuter en een fase.  Zo?n contact (kortstondig of permanent) veroorzaakt in een TT stelsel, een overspanning.

Politie.
Zou het ook kunnen, dat de locale Politie "Rechter en Partij" zou kunnen zijn, de Stad Aarschot is via de Intercommunale IVERLEK (waarvan EANDIS de exploitant is) ,eigenaar van het net, mocht dat net de oorzaak van de brand zijn, dan is de Stad Aarschot mogelijk mede verantwoordelijk en vermits de burgemeester de administratieve baas is van de politie, heeft deze alle redenen om in zulke gevallen niet te moeilijk te doen ...... of zien wij het verkeerd ?

Lees hier het snelnieuws Brand Langdorp III
www.morse-press.be

Laatste update ( 22 oktober 2007 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.