Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925923





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aarschot PUUUR en Averbode STAN-Reactie1
20 maart 2019
Multiculturele huishoudhulp en opgroeien en opvoeden in Averbode.


Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 
4.654.400
Aarschot / Averbode 20 maart 2019.

Reactie van PUUR 22/03/18 09:10
Hallo,

Elke dienstencheque organisatie heeft zijn eigen praktische werking en extra legale voordelen. De sollicitanten zijn vrij om te kiezen bij wie ze starten. Ook voor de klanten zijn er bij andere organisaties extra kosten. Bij Puuur betaalt de klant geen extra kosten. Wij zorgen er inderdaad voor dat de huishoudhulpen kort bij huis kunnen werken en dat ze zelf mee beslissen over hun werkrooster. Er is een maandelijkse bijeenkomst met de ondernemingsraad waar er een syndicale vertegenwoordiging aanwezig is. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft. Met vriendelijke groeten - Ann Steurs Kantoorverantwoordelijke 

---- 11:21 31/03/2019


-- Reactie van een lezer van Morsum Magnificat.

Je schrijft nu eenmaal over iets wat mijn dagelijkse bezigheid is, niettemin heb je een goed globaal beeld van een goed gebruik van belastinggeld geschetst. Spijtig dat je niet vernoemd dat de goede poetsbureau hun personeel maar in een straal van 5km laat werken en ook maaltijdcheques geven. Ze hebben momenteel spijtig genoeg geen goed paritair comité. In het geval van puur ben ik ook benieuwd naar wie de spreekbuis op syndicaal vlak ik, daar deze met genoeg medewerkers zijn om een vertegenwoordiger te kiezen. De enige die Nederlands kent, in het land der blinden. Neem het aan dienstenchequeondernemingen zijn gevoelige materie, het is een harde wereld. Dus voor je het weet naaien ze u een oor aan.

Naam en adres bij de redactie bekend.

Wij hebben deze reactie voorgelegd aan Puuur te Aarschot.

-- einde reactie 1 13:27 21/03/2019

Met een vertraging wegens overbelasting van activiteiten die zich meer in onze specialiteit situeren, brengen wij thans toch de activiteiten van PUUUR te Aarschot en, meer recent, het bezoek aan de opening van STAN de opgroeicaravan te Averbode. Het multiculturele huishoudhulpgebeuren bij PUUUR lijkt te werken, koken kunnen ze alvast, dat heeft deze redactie bij de multiculturele happening op 6 maart kunnen vaststellen.

Raad aan Team Boenga, Boenga.

Tijdens het evenement te Averbode hebben we het Team Boenga Boenga geadviseerd wat te doen aan de elektrische installatie van een houten cabine van een act, meer bepaald de opvatting van de elektrische installatie. Voor het overige geen opmerkingen op de activiteiten van Laurien en Emmelien, maar helaas kijkt Morsum Magnificat altijd en overal op de veiligheid.  

Artikel n° : 03-19-7326
Geplaatst : 18:17 20/03/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur

Laatste update ( 31 maart 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.