Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925602

Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Koekelare : Nancy was beter niet in de gazet gekomen.
10 maart 2019
Na artikel in de gazet van West-Vlaanderen is de olievlek nog groter geworden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.618.100.
Koekelare 10 maart 2019.

Ander artikel

Mensen die zich zoals Nancy, in een precaire situatie bevinden zijn totaal verkeerd wanneer zij denken dat de gazet in hun situatie soelaas kan brengen, het tegendeel is waar. Bij zo'n situatie speelt de lokale politiek en het OCMW een cruciale rol en dat is hier niet anders. De gazetten zijn dragers van het systeem en zullen hun feitelijke broodheren niet in hun hemd zetten. De burgemeester van Koekelare, Patrick Lansens -sp.a-, mocht in de gazet van West-Vlaanderen "zijn" waarheid komen vertellen en "het volk" trapt daar weer blindelings in.

Conformiteitsattest.

Morsum Magnificat heeft zich, om poolshoogte te nemen, naar Koekelare verplaatst en komt rond een conformiteitsattest dat in 2014 door een gemeenteambtenaar -schoonzoon van de burgemeester- werd afgeleverd, tot eigenaardige vaststellingen. Op basis van dat conformiteitsattest dat aan de eigenaars werd afgeleverd, heeft makelaar Jan Lievens, Open-Vld Schepen in Koekelare, een huurcontract afgesloten en op 15 mei 2018, tegen betaling, een plaatsbeschrijving opgemaakt waarop belangrijke gebreken niet werden genoteerd. 
 
Nog meer miserie.

Het artikel in de gazet heeft de reputatie van Nancy geen goed gedaan, ook een dierenarts heeft het artikel gelezen en heeft, eigenaardig genoeg, de essentie van het verhaal niet begrepen zodat het negatief beeld dat door het artikel werd opgehangen, zelfs daar schade heeft berokkent. 

Foefelare in Koekelare !

In deze lasdoos werden soepele geleiders zonder samenknijpende hulzen, aangesloten, dat is strijdig met artikel 251 AREI. Ook mogen vaste toestellen niet met soepele kabels worden aangesloten, dit is geen spek voor de bek van de klassieke pers, dragers van het "systeem".

Koekelare / Foefelare.

Nancy zit duidelijk in zak en as en het bestuur van Koekelare speelt daarin een rol. Zo is er op 24 april 2014 een attest afgeleverd waarbij onder #201 van het technisch verslag geen strafpunten werden toegekend, voor het technisch verslag van 4 december 2018, dat werd aangewend voor de onbewoonbaarverklaring van de woning, werden voor datzelfde #201 wel 15 strafpunten toegekend! Er is voor het huisje een stooktoestel van 40 KW opgesteld, de helft minder was ook goed geweest.

Hier werd "gefoefeld ", meer volgt, wij zijn de gazet niet, wij hebben geen broodheren die we moeten beschermen.  


Artikel n : 03-19-7313
Geplaatst : 17:33 10/03/2019

Redactie Morsum Magnificat Professioneel
Erik Verbeeck Hoofdredacteur 
Laatste update ( 12 maart 2019 )

2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel - Alle rechten voorbehouden.