Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16925928





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Aarschot : American Bar Extreme kreeg nieuwe brandweerinspectie-Update1
16 februari 2019
Gaat kersverse burgemeester Gwendolyn haar verantwoordelijkheid opnemen?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 4.579.600.
Aarschot 16 februari 2019.

Update 1
Optreden burgemeester Rutten.

Volgens informatie zou burgemeester Rutten samen met enkele politieagenten Extreme zaterdagnacht rond drie uur hebben laten sluiten, de aanleiding daartoe is niet gekend, we stelden daarover vragen aan de burgemeester, of we een reactie krijgen is niet zeker, Morsum Magnificat is ROB niet. 

--- einde update 1 14:25 17/02/2019

Vrijdag 15 februari 2019 stapte de brandweer van Aarschot -Hulpverleningszone Vlaams-Brabant Oost- om 11u. af bij ABX gelegen aan de Leuvensesteenweg 366 te Aarschot, één en ander is het gevolg van eerdere inspecties die uitpuilden van de opmerkingen waartegen Aarschot en "Dreke Peeters" nooit iets ondernomen hebben. Bij een eerdere inspectie in mei 2018 was er zelfs geen stappenplan meer voorzien omdat bij die inspectie van de brandweer niet was voldaan aan eerdere opmerkingen. We moeten ons hier bij Morsum Magnificat niet afvragen hoe de uitbaatster het "systeem" altijd al in de hand heeft gehad.

Veel meer aan de hand.

De spectaculaire inval van de FGP in Exit, rijkelijk door ROB in beeld gebracht, is het topje van de ijsberg waarvoor veel meer, en meer ingewikkeld en deskundig speurwerk is vereist, maar wat blijkbaar niet gebeurt. Cannabis en Coke herkennen bij een inval  is kinderspel, maar het opzoeken van fiscale en sociale fraude door het opzetten van allerlei constructies waarbij meerdere personen betrokken zijn, vergt heel wat meer en langdurig speurwerk waarvoor Parketten vaak de knowhow niet in huis hebben en beroep moeten doen op externen waarvan we weten dat ze uit onderzoek door het NICC, niet onafhankelijk of ook niet competent zijn. Eleni Rafailidou beschikt nog steeds over een handelsregister en enkele vestigingseenheden, ze heeft ook meerdere personen voor de kar gespannen, het gaat in totaal over een tiental bedrijven. Sommige van die bedrijven bestaan nog, maar de zaakvoerders zijn met de noorderzon verdwenen, zoals een zekere T.V., maar niemand blijkt daar aanstoot aan te nemen. 

Burgemeester van alle Aarschottenaren?

Morsum Magnificat contacteerde in verband met de brandweerinspectie burgemeester Rutten, maar ze laat niet van zich horen? Tijdens de nieuwjaarsreceptie schreeuwde ze het uit dat ze burgemeester wil zijn van alle Aarschottenaren, maar dat zal wel een vergissing zijn en bedoelde ze eigenlijk de Open Vld Aarschottenaren die kozen voor een partij die minstens passieve corruptie -en erger- niet schuwt.  Met een SMS van zaterdag 16 februari om 11:37u reageert Gwendolyn toch dat ze voorlopig over die zaak niet reageren.

 
Meer volgt asap.

Artikel n° : 01-19-7302
Geplaatst : 11:13 16/02/2019

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © Hoofdredacteur
Verantwoordelijke uitgever.
Laatste update ( 20 februari 2019 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.